Цього тижня на продаж виставлено активи на загальну суму 5,5 млрд грн

16.01.2023

ПРЕСРЕЛІЗ  

Протягом поточного тижня (16 – 20 січня 2023 року) запланований продаж активів 8 банків, що ліквідуються Фондом гарантування вкладів. Початкова ціна реалізації усіх лотів становить 5 449,2 млн грн. Із них на суму 4 633,5 млн грн виставлено на продаж права вимоги за кредитами, і 676,4 млн грн – початкова ціна виставлених на продаж об’єктів нерухомого майна, земельних ділянок та інших основних засобів. Дебіторська заборгованість перед банками виставлена на продаж за 139,3 млн грн, і цінні папери – за 0,1 млн грн.

Усі заплановані аукціони на цей тиждень – можна знайти за посиланням.

Так, упродовж тижня заплановано продаж активів таких банків:

  • АТ «МР Банк» – на загальну суму 2 622,3 млн грн. Із них на суму 2 592,8 млн грн виставлено на продаж права вимоги за кредитними договорами та нерухоме майно, земельні ділянки, авто та інші основні засоби банку. Ще зі стартовою ціною у 29,5 млн грн торгуватиметься дебіторська заборгованість перед банком.
  • ПАТ «ПРОМІНВЕСТБАНК» – на загальну суму 1 564,1 млн грн. Із них на суму 398,7 млн грн на продаж виставлено нерухоме майно, земельні ділянки, авто та інші основні засоби, та на суму 1 055,6 млн грн – права вимоги за кредитами. Дебіторська заборгованість перед банком торгуватиметься за 109,8 млн грн. Крім того, цінні папери виставлено на продаж за стартовою ціною 0,1 млн грн.
  • АТ «ДЕЛЬТА БАНК»  - зі стартовою ціною 922,9 млн грн на продаж виставлено права вимоги за кредитами.
  • АТ «МЕГАБАНК» - на загальну суму 320,5 млн грн, із них на суму 177,1 млн грн виставлено нерухоме майно, земельні ділянки, авто та інші основні засоби, та на 143,4 млн грн – права вимоги за кредитами.
  • АТ «МІСТО БАНК» - зі стартовою ціною 12,1 млн грн на продаж виставлено нерухоме майно, земельні ділянки, авто та інші основні засоби.
  • ПАТ «АКБ «КАПІТАЛ» - на суму 3,5 млн грн на продаж виставлено об’єкти нерухомості, земельні ділянки, авто та інші основні засоби.
  • АТ «КБ «ЗЕМЕЛЬНИЙ КАПІТАЛ» - на суму 3,4 млн грн на продаж виставлено нерухоме майно, земельні ділянки, авто та інших основних засобів.
  • ПАТ «ЗЛАТОБАНК» - на загальну суму 0,3 млн грн на продаж виставлено основні засоби. 

Детальніше з інформацією про заплановані торги та результати продажу активів можна ознайомитись на сайті Фонду в розділі «Продаж активів».

Нагадаємо, кошти, одержані від продажу активів, спрямовуються на розрахунок із кредиторами банків.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисність Ctrl+Enter