Внесено зміни до документації кваліфікаційного відбору за напрямом «організація відкритих торгів (аукціонів)»

19.08.2016

Протоколом засідання тендерного комітету від 18 серпня 2016 року № 20 внесено наступні зміни до документації кваліфікаційного відбору за напрямом «організація відкритих торгів (аукціонів)»:

1. Підпункт 1.9. пункту 2. «Напрям кваліфікаційного відбору» викласти в такій редакції:

При використанні програмного забезпечення в «хмарі», дата-центр компанії має бути розташований на території України або держави-учасниці Європейського економічного простору, або тих держав, які підписали конвенцію Ради Європи про захист осіб у зв’язку з автоматизованою обробкою персональних даних. Якщо держава не ратифікувала цю конвенцію, передача володільцем персональних даних відомостей про фізичних осіб розпоряднику персональних даних здійснюється на підставі договору, укладеного між ними. Наявність угоди про рівень обслуговування дата-центру, з визначенням працездатності дата-центру не гірше ніж – 99,749% (простой 22 години) на рік;

2. Підпункт 3.3. пункту 3. «Подання кваліфікаційних пропозицій» викласти в такій редакції:

Кінцевий термін подання: до 10-00, «16» вересня 2016 року.

3. Підпункт 4.2. пункту 4 «Розкриття кваліфікаційних пропозицій» викласти в такій редакції:

Дата та час: «16» вересня 2016 року, 11-00.

4. Пункт 1. «Вимоги до критерію» кваліфікаційного критерію «1. Наявність працівників відповідної кваліфікації, які мають необхідні знання та досвід» Додатку 3 викласти в такій редакції:

Кваліфікаційний критерій Вимоги до критерію Документ, який підтверджує відповідність *
1. Наявність працівників відповідної кваліфікації, які мають необхідні знання та досвід. 1. Учасник повинен мати у складі директора, спеціалістів у сфері ІТ, що  організовують та підтримують процес торгів.

1.1. Довідка щодо складу учасника за формою, наведеною утаблиці № 1.

1.2. Копія трудової книжки (або цивільно-правової угоди)

Документи, отримані учасником відповідно до пунктів 4,6,7,10 Додатку 4 до Документації кваліфікаційного відбору вважаються  чинними станом на остаточну дату розкриття кваліфікаційних пропозицій згідно вказаних Змін. 

Повний текст оголошення про проведення кваліфікаційного відбору за напрямом «організація відкритих торгів (аукціонів)» наведено за наступним посиланням.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисність Ctrl+Enter