Цього тижня на продаж виставлено активи на загальну суму 9,1 млрд грн

30.01.2023

ПРЕСРЕЛІЗ  

Протягом поточного тижня (30 січня – 3 лютого 2023 року) запланований продаж активів 6 банків, що ліквідуються Фондом гарантування вкладів. Початкова ціна реалізації усіх лотів становить 9 070,7 млн грн. Із них на суму 8 792,2 млн грн виставлено на продаж права вимоги за кредитами, і 263,2 млн грн – початкова ціна виставлених на продаж об’єктів нерухомого майна, земельних ділянок та інших основних засобів. Дебіторська заборгованість перед банками виставлена на продаж за 15,2 млн грн.

Усі заплановані аукціони на цей тиждень – можна знайти за посиланням.

Так, упродовж тижня заплановано продаж активів таких банків:

  • ПАТ «ПРОМІНВЕСТБАНК» – на загальну суму 5 154,1 млн грн. Із них на суму 5 023,6 млн грн на продаж виставлено права вимоги за кредитами та на суму 130,5 млн грн - нерухоме майно, земельні ділянки, авто та інші основні засоби. 
  • АТ «МР Банк» – на загальну суму 3 665,7 млн грн. Із них на суму 3 648,3 млн грн виставлено на продаж права вимоги за кредитними договорами та на 2,4 млн грн – нерухоме майно, земельні ділянки, авто та інші основні засоби банку. Ще зі стартовою ціною у 15 млн грн торгуватиметься дебіторська заборгованість перед банком.
  • АТ «МЕГАБАНК» - на загальну суму 186,2 млн грн, із них на суму 119,3 млн грн виставлено нерухоме майно, земельні ділянки, авто та інші основні засоби, та на 66,9 млн грн – права вимоги за кредитами.
  • АТ «КБ «ЗЕМЕЛЬНИЙ КАПІТАЛ» - на суму 53,6 млн грн, із них на суму 53,4 млн грн на продаж виставлено права вимого за кредитами, і зі стартовою ціною 0,2 млн грн на продаж виставлено дебіторську заборгованість.
  • АТ «МІСТО БАНК» - на суму 10,7 млн грн на продаж виставлено нерухоме майно, земельні ділянки, авто та інші основні засоби.
  • ПАТ «ЗЛАТОБАНК» - на загальну суму 0,3 млн грн на продаж виставлено нерухоме майно, земельні ділянки, авто та інші основні засоби. 

Детальніше з інформацією про заплановані торги та результати продажу активів можна ознайомитись на сайті Фонду в розділі «Продаж активів».

Нагадаємо, кошти, одержані від продажу активів, спрямовуються на розрахунок із кредиторами банків.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисність Ctrl+Enter