Комерційні площі в ТЦ «Магелан» виставляються на аукціон з оренди

ПРЕСРЕЛІЗ   

13 лютого 2023 року в системі Prozorro.Продажі відбудеться аукціон з передачі в оренду об’єкта нерухомості АТ «МР БАНК», а саме: частини нежитлового приміщення першого поверху торговельно-розважального центру «Магелан» у Києві загальною площею 31,0 кв м (№ лоту: 60/23-1).

Приміщення використовувалось як відділення банку, має зручне розташування у торговельно-розважальному центрі та забезпечене усіма необхідними комунікаціями. ТЦ «Магелан» розташований у пожвавленому місці за адресою м. Київ, проспект Академіка Глушкова, будинок 13-Б, у пішій доступності до станції метро «Теремки» та на перетині ключових транспортних магістралей – Одеської траси та Кільцевої дороги.

Стартова ціна лоту (орендна плата за місяць) – 70 711,00 грн. Строк оренди об’єкта складає 12 місяців.

Докладний опис об’єкту і умови участі в аукціоні – за посиланням.

Аукціон з передачі в оренду нерухомості відбудеться відкрито і прозоро, за голландською моделлю, з покроковим зниженням стартової ціни та можливістю запропонувати вищу ціну після того, як зниження буде зупинено одним із учасників. Участь в аукціонах з оренди можуть взяти юридичні та фізичні особи, окрім російської федерації або осіб, пов'язаних з державою-агресором.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисність Ctrl+Enter