Триповерховий торговий центр та кредит, забезпечений 29 тис. кв. м. комерційної нерухомості в Одесі – на аукціоні 1 березня

ПРЕСРЕЛІЗ    

1 березня 2023 року в системі Prozorro.Продажі відбудеться аукціон з продажу активів, що перебувають на балансі АТ «МР БАНК». На торги виставлено приміщення триповерхового торгового центру в Одесі та право вимоги за кредитом юридичної особи, у забезпечення за яким передано загалом понад 29 тис. кв. м. комерційної нерухомості у центральній частині міста Одеса. Активи на продаж виставлено повторно.

До складу лоту № GL16N022080 входить право вимоги за кредитом юридичної особи, що вела діяльність у сфері надання в оренду й експлуатації власного чи орендованого нерухомого майна. На сьогодні порушено справу про банкрутство юрособи. При цьому заборгованість за договором, станом на 01.01.2023 року, становить майже 2,2 млрд грн. А у заставу за кредитом передано нерухомість в м. Одесі, загальною площею понад 29 тис. кв. м. Заставні об’єкти нерухомості знаходяться у різних районах Одеси, у тому числі у центральній частині міста.

Крім того, до складу лоту включено об'єкт нерухомого майна – триповерхову будівлю бізнес-центру з підземним паркінгом в місті Одесі по вул. Маршала Бабаджаняна, площею понад 8 тис. кв. м.

Початкова ціна лоту № GL16N022080 - 2,44 млрд грн.

Активи на продаж виставляються повторно.

Детальна інформація про лот – у публічних паспортах активів.

Умови участі у торгах – за посиланням.

Торги відбудуться за голландською моделлю аукціону, що передбачає поетапне зниження ціни, а після того як один із учасників зупинить зниження, учасники мають змогу запропонувати вищу ціну. Участь в аукціоні можуть узяти як юридичні, так і фізичні особи, окрім позичальників та поручителів за виставленими на пордаж кредитами, російської федерації або осіб, пов'язаних з державою-агресором.

Кошти, отримані від продажу активів банків, що ліквідуються, Фонд спрямовує на розрахунки з їх кредиторами.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисність Ctrl+Enter