Активи «Промінвестбанку» - будівля, основні засоби та корпоративні права приватного навчального закладу у столиці - на аукціоні 1 березня

ПРЕСРЕЛІЗ   

1 березня в системі Prozorro.Продажі відбудеться аукціон з продажу активів ПАТ «Промінвестбанк», який ліквідується Фондом гарантування вкладів. Одним лотом на торги виставлено об’єкт нерухомості, основні засоби та корпоративні права приватної організації. Активи на продаж виставляються повторно.

Так, до складу лоту № G22N022150 увійшов нежитловий будинок з добудовою, загальною площею понад 9 тис. кв.м, у Десянському районі столиці на вулиці Миколи Закревського. Зараз у будівлі розміщується приватний навчальний заклад.

Крім того, на продаж виставлено основні засоби та корпоративні права (пайовий внесок в нефінансову установу) приватної організації.

Обов`язкова умова продажу: включення до договорів купівлі-продажу зобов’язання покупця використовувати нерухоме та рухоме майно за призначенням, пов’язаним з наданням освітніх послуг.

Початкова ціна реалізації лота № G22N022150 – 136,8 млн грн.

Детальна інформація про активи та умови участі у торгах – за посиланням.

Заявки на участь у торгах можна подати до 20:00 28 лютого.

Публічні паспорти активів доступні для перегляду тут.

Активи перебувають на балансі ПАТ «Промінвестбанк» і на торги виставляються повторно.

Торги пройдуть за англійською моделлю аукціону, відкрито і прозоро. Участь в аукціоні можуть взяти юридичні та фізичні особи, окрім російської федерації або осіб, пов'язаних з державою-агресором. Стежити за перебігом торгів можуть усі охочі.

Кошти, отримані від продажу активів, Фонд спрямує на розрахунки з кредиторами ПАТ «Промінвестбанк».

  

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисність Ctrl+Enter