ТРЦ «Магелан», офісні приміщення та аркуші друкованих банкнот гривні – серед лотів цього тижня

20.02.2023

ПРЕСРЕЛІЗ   

Упродовж тижня у системі Prozorro.Продажі відбудуться аукціони з продажу активів 6 банків, що ліквідуються Фондом гарантування вкладів. Серед лотів, які не варто пропустити: ТРЦ «Магелан» у Києві, будівля колишнього відділення «Мегабанку» у центрі столиці, офісна нерухомість у різних містах країни та кредити із цікавим забезпеченням. А ще – цього тижня на продаж виставлено цілі аркуші друкованих банкнот гривні.

ТРЦ «Магелан»

23 лютого – аукціон з продажу лоту G18N022067, до складу якого зокрема увійшов ТРЦ «Магелан» в Києві. Крім того, до у складі лоту права вимоги за кредитними договорами та майновий комплекс, площею понад 13 тис. кв. м на Хмельниччині.

Детальна інформація про аукціон – за посиланням.

Права вимоги за кредитами

20 лютого відбудеться аукціон з продажу права вимоги за кредитом юридичної особи, одного із найбільших хімічних підприємств України. У забезпечення виконання зобов’язань за договором, передано зокрема понад 10 тис. основних засобів,  а саме - виробниче обладнання, трубопроводи, міжцехові комунікації, кабельні розводки, компресори, кабельні комунікації, холодильник регенерації  та інше.

Детальна інформація про аукціон за лотом G16N021956 – за посиланням.

23 лютого на аукціоні права вимоги за кредитними договорами, що укладені з трьома юридичними особами. У заставі банку - кілька виробничих комплексів (нерухомість та обладнання) з виробництва хлібо- та молокопродуктів у м. Кривий Ріг, Черкасах та Хмельницькому.

Детальна інформація про аукціон за лотом G16N022123 – за посиланням.

23 лютого -  аукціон з продажу лоту G16N021969, до складу якого увійшли права вимоги за кредитними договорами, що укладені з юридичною особою, та дебіторська заборгованість. У забезпечення за кредитними договорами передано кілька об’єктів нерухомості у м. Сміла, Черкаської області, зокрема, комплекс будівель промислового призначення загальною площею 101 090 кв. м. та база відпочинку і магазин з господарськими будівлям.

Детальна інформація про аукціон – за посиланням.

Звертаємо увагу, що на продаж виставлено права вимоги за кредитами, а не заставне майно. Тому переможець аукціону отримає право вимагати від позичальників повернення коштів, зокрема шляхом звернення стягнення на заставне майно, у тому числі у судовому порядку.

Нежитлова нерухомість

22 лютого на торгах лот G22N021985 - будівля відділення «Промінвестбанку», загальною площею 1011,7 кв.м, у м. Прилуки, Чернігівської обл.

Детальна інформація про аукціон – за посиланням.

23 лютого на торгах – лот G19N022081 – нежитловий будинок загальною площею 690,8 кв. м, будівля колишнього офісу «Мегабанку», що розташований у центрі Києва на вул. Богдана Хмельницького, 64.

Детальна інформація про аукціон – за посиланням.

Аркуші друкованих банкнот гривні

24 лютого відбудуться аукціони з продажу нетипових та цікавих активів -  цілі аркуші друкованих банкнот гривні номіналом від 1 до 10 грн:

Лот G53N022118 - цілий аркуш друкованих банкнот гривні номіналом 1 грн (зразок 2006 року) 2018 року випуску. Деталі аукціону – за посиланням.

Лот G53N022119 – цілий аркуш друкованих банкнот гривні номіналом 2 грн (зразок 2004 року), 2018 року випуску. Деталі аукціону – за посиланням.

Лот G53N022120 - цілий аркуш друкованих банкнот гривні номіналом 5 грн (зразок 2004 року), 2015 року випуску. Деталі аукціону – за посиланням.

Лот G53N022121 - цілий аркуш друкованих банкнот гривні номіналом 10 грн (зразок 2004 року), 2015 року випуску. Деталі аукціону – за посиланням.

Перелік активів, виставлених на продаж упродовж тижня, - за посиланням.

Кошти, отримані від продажу активів спрямовуються на розрахунок із кредиторами банків, які ліквідуються.

Нагадаємо, продаж активів банків, що ліквідуються, відбувається на електронних онлайн-аукціонах системи Prozorro.Продажі. Участь в аукціонах можуть брати усі охочі, крім рф та осіб, пов’язаних із країною-агресором, а також крім позичальників та поручителів за кредитними договорами, виставленими на продаж.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисність Ctrl+Enter