Оголошення про внесення змін до умов відкритого конкурсу з метою виведення з ринку неплатоспроможного АТ «БАНК ФОРВАРД»

27.02.2023

Рішенням виконавчої дирекції Фонду гарантування вкладів фізичних осіб (далі – Фонд) від 27 лютого 2023 року № 240 внесено зміни до умов відкритого конкурсу з метою виведення з ринку неплатоспроможного АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «БАНК ФОРВАРД» (далі – АТ «БАНК ФОРВАРД»), якими, зокрема, подовжено строк подання попередньо кваліфікованою особою/банком/об’єднанням інвесторів, допущених до участі у відкритому конкурсі, конкурсних пропозицій на участь у виведенні з ринку АТ «БАНК ФОРВАРД» до 03 березня 2023 року (включно).

Таке рішення було прийняте з урахуванням виявленого інтересу з боку потенційного учасника відкритого конкурсу. Переможця конкурсу Фонд визначить до 06 березня 2023 року (включно).

Нагадаємо, що про проведення відкритого конкурсу з метою виведення з ринку АТ «БАНК ФОРВАРД» Фонд оголосив 10 лютого 2023 року після визнання Національним банком України АТ «БАНК ФОРВАРД» неплатоспроможним та початку здійснення Фондом тимчасової адміністрації. Фонд пропонує потенційним інвесторам один із чотирьох способів виведення неплатоспроможного АТ «БАНК ФОРВАРД» з ринку:

  • ліквідація банку з відчуженням у процесі ліквідації всіх або частини його активів і зобов'язань на користь приймаючого банку;
  • відчуження всіх або частини активів і зобов'язань неплатоспроможного банку на користь приймаючого банку з відкликанням банківської ліцензії неплатоспроможного банку та подальшою його ліквідацією.
  • створення та продаж інвестору перехідного банку з передачею йому активів і зобов’язань неплатоспроможного банку і подальшою ліквідацією неплатоспроможного банку;
  • продаж неплатоспроможного банку інвестору.

Загальні дані про діяльність неплатоспроможного банку та показники його фінансового стану наведені на веб-сайті банку в мережі Інтернет: https://www.forward-bank.com.

Порядок ознайомлення з інформацією щодо неплатоспроможного АТ «БАНК ФОРВАРД» та подання конкурсних пропозицій визначено умовами відкритого конкурсу.

Контактна особа Фонду: Лур'є Григорій Аркадійович. Телефон для потенційних інвесторів та приймаючих банків: +38 (050) 523 68 78.

Зміни до умов відкритого конкурсу з метою виведення з ринку неплатоспроможного банку АТ «БАНК ФОРВАРД» від 27.02.2023
Умови відкритого конкурсу з метою виведення з ринку неплатоспроможного банку АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «БАНК ФОРВАРД»
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисність Ctrl+Enter