«Щекавиця», «Магелан», ліцей у столиці, підземні паркінги та офісний центр у Львові – на аукціонах цього тижня

06.03.2023

ПРЕСРЕЛІЗ    

Упродовж тижня у системі Prozorro.Продажі відбудуться аукціони з продажу активів 7 банків, що ліквідуються Фондом гарантування вкладів. Серед цікавих лотів, які не варто пропустити, – ТРЦ «Магелан» та ресторан «Щекавиця» у Києві, приватний ліцей у Деснянському районі столиці, місця в підземному паркінгу та офіси на заході країни.

Місця в підземному паркінгу у центрі Києва

6 березня відбудеться продаж лоту G22N022114: місця у підземному паркінгу в центрі столиці за адресою вул. Тургенєвська, 52/58.

Початкова ціна лоту – 3,7 млн грн.

Посилання на аукціон – тут.

Земельні ділянки під Києвом

Окремими лотами на відкриті аукціони виставлено 13 земельних ділянок у с. Михайлівка-Рубежівка, що знаходиться на відстані менше 40 км до центру Києва.

6 ділянок, площею від 5,5 га, до 8,9 га будуть торгуватися 6 березня. Посилання на аукціони – тут.  

І ще 7 ділянок, площею від 8,1 до 10,4 га, - на аукціонах 7 березня. Посилання на торги – тут.

Цільове призначення землі – ведення особистого селянського господарства.

ТРЦ «Магелан» - чергова спробу знайти нового власника

9 березня відбудеться уже 12 спроба знайти нового власника для активів, включених до складу лоту G18N022067, і зокрема – ТРЦ «Магелан» у столиці.

Стартова ціна лоту, у який крім ТРЦ входять права вимоги за договорами про відкриття кредитних ліній, та майновий комплекс у с. Крупець, Хмельницької області – 878,8 млн грн.

Посилання на аукціон – тут

Ресторан «Щекавиця» на київському Подолі

9 березня на повторних торгах лот G22N022147: приміщення ресторану «Щекавиця», загальною площею 884,7 кв.м, що знаходиться у серці київського Подолу. Разом із будівлею ресторану до складу лоту входить також понад 3 тис. одиниць основних засобів – столи, стільці, тарілки тощо.

Початкова ціна – 54,7 млн грн .

Посилання на аукціон – тут.

Приватний ліцей у Деснянському районі столиці

Також 9 березня відбудеться аукціон з продажу лоту G22N022150: нежитлової будівлі з добудовою під приватну загальноосвітню школу, загальною площею понад 9 тис. кв. м, у Києві, за адресою вул. Миколи Закревського, 42. Також у складі лоту основні засоби та корпоративні права (пайовий внесок в нефінансову установу) приватної організації.

Стартова ціна – 123,1 млн грн.

Деталі аукціону – тут.

Обов`язкова умова продажу: включення до договорів купівлі-продажу зобов’язання покупця використовувати нерухоме та рухоме майно за призначенням, пов’язаним з наданням освітніх послуг.

Торгово-офісний центр у Львові 

10 березня відбудеться аукціон з продажу приміщення торгово-офісного центру у Львові за адресою вул. Литвиненка, 3. Загальна площа об’єкту – понад 1,9 тис. кв. м. Початкова ціна – 38,2 млн грн.

Посилання на аукціон – тут.

Перелік активів, виставлених на продаж упродовж тижня, - за посиланням.

Кошти, отримані від продажу активів спрямовуються на розрахунок із кредиторами банків, які ліквідуються.

Нагадаємо, продаж активів банків, що ліквідуються, відбувається на електронних онлайн-аукціонах системи Prozorro.Продажі. Участь в аукціонах можуть брати усі охочі, крім рф та осіб, пов’язаних із країною-агресором, а також крім позичальників та поручителів за кредитними договорами, виставленими на продаж.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисність Ctrl+Enter