Кредит із обладнанням для виготовлення безалкогольних напоїв у Києві у заставі та дебіторська заборгованість – на повторних торгах

10.03.2023

ПРЕСРЕЛІЗ   

29 березня в системі Prozorro.Продажі відбудеться аукціон, на якому повторно буде виставлено на продаж актив АТ «МР БАНК», що ліквідується Фондом гарантування вкладів. На торги буде виставлено право вимоги за кредитним договором, що укладений з юридичною особою та дебіторська заборгованість.

У забезпеченні за кредитним договором:

  • нерухомість, а саме майновий комплекс загальною площею 22 536,40 м в одному з центральних районів м. Києва по вул. Антона Цедіка (колишня Ежена Потьє) неподалік ст. метро «Шулявська»;
  • технологічне та допоміжне обладнання з виготовлення безалкогольних напоїв;
  • акції юридичної особи-позичальника та майнові права інтелектуальної власності на знак товарів і послуг.

Загальна заборгованість за кредитним договором складає 682,85 млн грн.

Початкова ціна лоту – 682,85 млн грн.

Торги відбудуться за голландською моделлю аукціону, що передбачає поетапне зниження ціни, а після того як один із учасників зупинить зниження, учасники мають змогу запропонувати вищу ціну. Участь в аукціоні можуть узяти як юридичні, так і фізичні особи, окрім позичальників та поручителів за кредитами, російської федерації або осіб, пов'язаних з державою-агресором.

Детальна інформація про лот GL16N022711 і умови участі в аукціоні – за посиланням

Детальна інформація про активи (публічні паспорти) – тут.

Звертаємо увагу, що на продаж виставлено права вимоги за кредитами, а не заставне майно. Тому переможець аукціону отримає право вимагати від позичальників повернення коштів, зокрема шляхом звернення стягнення на заставне майно, у тому числі у судовому порядку.

Кошти, отримані від продажу активів неплатоспроможних банків, Фонд спрямовує на розрахунки з їх кредиторами.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисність Ctrl+Enter