Колишній офіс АТ «БАНК СІЧ»» у центрі Києва на торгах 28 березня

ПРЕСРЕЛІЗ     

28 березня в системі Prozorro.Продажі відбудеться аукціон з продажу будівлі колишнього відділення АТ «Банк Січ» у центрі Києва. Об’єкт нерухомості загальною площею 493 кв. м розташовується на вул. Володимирська, 63 і на продаж виставляється вперше.

Виставлений на продаж актив – приміщення колишнього відділення АТ «Банк Січ» - є триповерховим будинком з мансардою у Шевченківському районі столиці. Поряд зосереджена велика кількість державних і комерційних установ, начальних закладів, закладів громадського харчування, магазинів, торгових центрів тощо.

Об’єкт нерухомості розташований за 100 м від одного з центральних парків столиці – парку імені Тараса Шевченка, та за 500 м – до станцій метро Площа Льва Толстого. Доступ до будівлі, розташованої всередині внутрішньо квартальної міської забудови, можливий як з вулиці Володимирська, так і з вулиці Льва Толстого через арки в будинках. Територія навколо будинку огороджена парканом та автоматизованою брамою. Крім того, до складу лоту також включено основні засоби.

Початкова ціна реалізації лота № G22N023035 – 31,7 млн грн.

Детальна інформація про активи та умови участі у торгах – за посиланням.

Публічні паспорти активів доступні для перегляду тут.

Торги відбудуться за класичною (англійською) моделлю аукціону, відкрито і прозоро. Участь у них можуть узяти фізичні та юридичні особи, окрім російської федерації або осіб, пов'язаних з державою-агресором. Стежити за перебігом торгів можуть усі охочі.

Кошти, отримані від продажу активів, Фонд спрямує на розрахунки з кредиторами АТ «БАНК СІЧ».

  

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисність Ctrl+Enter