Цього тижня на продаж виставлено активи на загальну суму 1,3 млрд грн

20.03.2023

ПРЕСРЕЛІЗ    

Протягом поточного тижня (20 березня – 24 березня 2023 року) запланований продаж активів 7 банків, що ліквідуються Фондом гарантування вкладів. Початкова ціна реалізації усіх лотів становить 1 258,9 млн грн. Із них на суму 728,1 млн грн виставлено на продаж права вимоги за кредитами, і 448,4 млн грн – початкова ціна виставлених на продаж об’єктів нерухомого майна, земельних ділянок та інших основних засобів. Дебіторська заборгованість перед банками виставлена на продаж за 77,5 млн грн, а цінні папери – за 4,9 млн грн.

Усі заплановані аукціони на цей тиждень – можна знайти за посиланням.

Так, упродовж тижня заплановано продаж активів таких банків:

  • АТ «МЕГАБАНК» - на загальну суму 674,6 млн грн, із них на суму 466,1 млн грн виставлено права вимоги за кредитами, 141,3 млн грн – стартова ціна виставленого на продаж нерухомого майна, земельних ділянок, авто та інших основних засобів, та за 67,2 млн грн торгуватиметься дебіторська заборгованість перед банком.
  • ПАТ «ПРОМІНВЕСТБАНК» – на загальну суму 306,1 млн грн. Із них на суму 247,4 млн грн на продаж виставлено права вимоги за кредитами та на суму 58,7 млн грн - нерухоме майно, земельні ділянки, авто та інші основні засоби. 
  • АТ «АКБ «АРКАДА» - на загальну суму 223,0 млн грн, із них на суму 204,7 млн грн на продаж висталено нерухоме майно, земельні ділянки, авто та інші основні засоби, на 8,0 млн грн - права вимоги за кредитами, на 10,3 млн грн – дебіторська заборгованість перед банком.  
  • АТ «МР Банк» – на загальну суму 23,3 млн грн. Із них на суму 21,3 млн грн виставлено на продаж нерухоме майно, земельні ділянки, авто та інші основні засоби банку, на 2 млн грн – права вимоги за кредитними договорами.
  • АТ «БАНК СІЧ» - на суму 20,3 млн грн виставлено на продаж нерухоме майно, земельні ділянки, авто та інші основні засоби.
  • ПАТ «АКБ «КАПІТАЛ» - на загальну суму 9,4 млн грн, із них на суму 4,5 млн грн на продаж виставлено права вимоги за кредитами, та на 4,9 млн грн – цінні папери.
  •  АТ «КБ «ЗЕМЕЛЬНИЙ КАПІТАЛ» - на суму 2,1 млн грн на продаж виставлено нерухоме майно, земельні ділянки, авто та інші основні засоби.

Детальніше з інформацією про заплановані торги та результати продажу активів можна ознайомитись на сайті Фонду в розділі «Продаж активів».

Нагадаємо, кошти, одержані від продажу активів, спрямовуються на розрахунок із кредиторами банків.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисність Ctrl+Enter