Права вимоги за кредитами, які частково знаходяться в заставі АТ «УКРЕКСІМБАНК», - на повторних торгах 5 травня

ПРЕСРЕЛІЗ     

П’ятого травня 2023 року в системі Prozorro.Продажі відбудеться аукціон з продажу активів АТ «МЕГАБАНК», який ліквідується Фондом гарантування вкладів. До складу лоту включено права вимоги за кредитними договорами, що укладені з юридичними особами та дебіторська заборгованість, які частково знаходяться в заставі АТ «УКРЕКСІМБАНК».

Загальна заборгованість за виставленими на продаж договорами становить 399,6 млн грн. При цьому забезпеченням виконання зобов’язань перед банком виступає виробнича нерухомість, земельні ділянки, виробниче обладнання та інше рухоме майно в місті Краматорськ.

Звертаємо увагу, що на продаж виставлено право вимоги за кредитом, а не заставне майно. Тому переможець аукціону отримає право вимагати від позичальників повернення коштів, зокрема шляхом звернення стягнення на заставне майно, у тому числі у судовому порядку.

Початкова ціна реалізації лота № GL16N023411 – 399,6 млн грн, що відповідає загальній сумі заборгованості.

Детальна інформація про активи та умови участі у торгах – за посиланням. Публічні паспорти активів доступні для перегляду тут.

Активи перебувають на балансі АТ «МЕГАБАНК» і на продаж виставляються повторно.

Торги пройдуть за голландською моделлю аукціону, відкрито і прозоро. Участь в аукціонах можуть взяти юридичні та фізичні особи, окрім російської федерації або осіб, пов'язаних з державою-агресором, позичальників та поручителів за кредитним договорами. Стежити за перебігом торгів можуть усі охочі.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисність Ctrl+Enter