Ресторан «Щекавиця» у Києві виставлено на повторні торги за 38,3 млн грн

ПРЕСРЕЛІЗ    

10 травня у системі Prozorro.Продажі відбудеться аукціон з продажу активів АТ «БАНК СІЧ». На продаж у складі лоту №G22N023491 виставлено дебіторську заборгованість, основні засоби та нерухоме майно – приміщення культового у минулому ресторану-музею «Щекавиця», який розташовується на київському Подолі по вул. Костянтинівській.

Виставлений на продаж ресторан «Щекавиця», загальною площею майже 885 кв.м, має більше 10 зал, стилізованих в атмосфері українського села. На жаль, за час, поки ресторан не працював, колорит було втрачено. Але місце розташування об’єкту нерухомості роблять його привабливим варіантом для інвестора, зацікавленого вести ресторанний бізнес.

Відкритий електронний аукціон відбудуться 10 травня за англійською моделлю аукціону. Участь у торгах можуть узяти як юридичні, так і фізичні особи, окрім російської федерації або осіб, пов'язаних з державою-агресором.

Детальна інформація про активи та умови участі у торгах – за посиланням. Публічні паспорти активів доступні для перегляду тут. Заявки на учать в аукціоні можна подати до 20:00 9 травня.

Кошти, отримані від продажу активів, Фонд спрямує на розрахунки з кредиторами АТ «БАНК СІЧ».


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисність Ctrl+Enter