Затверджено реєстр акцептованих вимог кредиторів АТ «БАНК ФОРВАРД»

03.05.2023

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб (далі – Фонд) повідомляє, що виконавчою дирекцією Фонду прийнято рішення від 01 травня 2023 року № 516 про затвердження реєстру акцептованих вимог кредиторів АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «БАНК ФОРВАРД» (далі – АТ «БАНК ФОРВАРД»).

Дізнатись інформацію про включення до переліку (реєстру) акцептованих вимог кредиторів АТ «БАНК ФОРВАРД» та уточнити розмір своїх кредиторських вимог клієнти АТ «БАНК ФОРВАРД» можуть звернувшись за номерами телефонів:

  • «Гарячої лінії» Фонду: 0 800 105-800 (безкоштовно зі стаціонарних та мобільних телефонів в межах України); +38 (044) 333-36-55 (згідно з тарифами оператора зв'язку);
  • інформаційно-консультаційного центру Фонду: +38 (044) 333-35-85 (згідно з тарифами оператора зв'язку).

У випадку незгоди із акцептованою Фондом сумою вимог кредитори АТ «БАНК ФОРВАРД» можуть надіслати відповідне звернення до Фонду на адресу електронної пошти: [email protected].

Також нагадуємо, що кредиторам АТ «БАНК ФОРВАРД» для погашення їхніх вимог необхідно направити заяву про визнання вимог кредитора разом із реквізитами банківського рахунку, відкритого у діючому (платоспроможному) банку на адресу електронної пошти: [email protected] або на поштову адресу АТ «БАНК ФОРВАРД»: вул. Саксаганського, 105, м. Київ, 01032 або на поштову адресу Фонду: вул. Січових Стрільців, 17, м. Київ, 04053. У разі зміни наданих реквізитів банківського рахунку для задоволення вимог кредиторам необхідно письмово повідомити про це уповноважену особу Фонду на ліквідацію АТ «БАНК ФОРВАРД» та направити нові реквізити.

Задоволення вимог кредиторів здійснюватиметься за рахунок коштів, одержаних в результаті ліквідації та реалізації майна банку у черговості, визначеній статтею 52 Закону України «Про систему гарантування вкладів фізичних осіб».

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисність Ctrl+Enter