ВНЕСЕНО ЗМІНИ ДО ДОКУМЕНТАЦІЇ КВАЛІФІКАЦІЙНОГО ВІДБОРУ ЗА НАПРЯМОМ «ЮРИДИЧНІ КОНСУЛЬТАНТИ» (У ТОМУ ЧИСЛІ «РОБОТА З АКТИВАМИ»)

07.09.2016

Протоколом засідання тендерного комітету від 06 вересня 2016 року № 50 внесено наступні зміни до документації кваліфікаційного відбору за напрямом «Юридичні консультанти» (у тому числі «Робота з активами»):

  1. Підпункт 3.3. пункту 3 викласти в такій редакції:

«Кінцевий термін подання: до 18-00, «26» вересня 2016 року.

Кваліфікаційні пропозиції, отримані Фондом після закінчення кінцевого строку їх подання, не розкриваються і повертаються засобами поштового зв’язку учасникам, які їх подали.»

  1. Підпункт 4.2. пункту 4 викласти в такій редакції:

«Дата та час: «27» вересня 2016 року, 11-00.»

3. Комірки «Вимоги до критерію (в залежності від виду юридичних послуг)» та «Документ, що підтверджує відповідність» за видами юридичних послуг: «Представництво інтересів та захист прав неплатоспроможних банків та банків, що ліквідуються в судах України» та «Представництво інтересів та захист прав неплатоспроможних банків та банків, що ліквідуються в судах іноземної юрисдикції та міжнародних арбітражах» кваліфікаційного критерію «3. Наявність досвіду виконання аналогічних договорів.» Додатку 2 викласти в такій редакції:

Кваліфікаційний критерій Вимоги до критерію (в залежності від виду юридичних послуг) Документ, що підтверджує відповідність
3. Наявність досвіду виконання аналогічних договорів.

Представництво інтересів та захист прав неплатоспроможних банків та банків, що ліквідуються в судах України:

- досвід за останні 3 роки, що передують даті початку прийому кваліфікаційних пропозицій, представництва інтересів клієнтів в судах України у спорах по стягненню заборгованості, та/або трудових спорах, та/або справах про банкрутство, та/або кримінальних справах;

- досвід виграних справ у судах України по відповідних категоріях спорів за останні 3 роки, що передують даті початку прийому кваліфікаційних пропозицій.

1. Копії договорів/витяги з договорів про надання послуг (доручення) та копії актів виконаних робіт за такими договорами за останні 3 роки, що передують даті початку прийому кваліфікаційних пропозицій;

2. Копії довіреностей від клієнтів на учасника або працівників учасника;

3. Довідка учасника у довільній формі про загальну кількість судових справ за останні 3 роки, що передують даті початку прийому кваліфікаційних пропозицій, в яких учасник (працівники учасника) здійснював представництво інтересів клієнтів (із зазначенням номера судової справи), та зазначенням кількості виграних справ з них (із зазначенням номера судової справи та номеру рішення);

Представництво інтересів та захист прав неплатоспроможних банків та банків, що ліквідуються в судах іноземної юрисдикції та міжнародних арбітражах:

-      не менше 3 років надання юридичних послуг по представництву інтересів юридичних осіб і фізичних осіб в іноземних та міжнародних судових (арбітражних) органах (установах, інстанціях);

-      виграних справ у майнових спорах в іноземних та міжнародних судових (арбітражних) органах (установах, інстанціях) протягом останніх 3 років;

-      представництва інтересів клієнтів щонайменше в 3 справах про визнання і виконання іноземного судового (арбітражного) рішення в Україні. 

1. Копії договорів/витяги з договорів про надання послуг (доручення) та копії актів виконаних робіт за такими договорами за останні 3 роки.

2. Копії довіреностей від клієнтів на учасника або працівників учасника.

3. Копії апостильованих (легалізованих) із нотаріально засвідченим перекладом на українську мову рішень або витяги з рішень іноземних та міжнародних судових (арбітражних) органів (установ, інстанцій).

Повний текст оголошення про проведення кваліфікаційного відбору за напрямом «юридичні консультанти (у тому числі «Робота з активами»)» наведено за наступним посиланням.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисність Ctrl+Enter