Нерухомість «Промінвестбанку» у центрі Запоріжжя уперше виставлена на продаж

ПРЕСРЕЛІЗ    

5 червня в системі Prozorro.Продажі відбудеться аукціон з продажу об’єкту нерухомості у центрі міста Запоріжжя. Десятиповерхова нежитлова будівля –актив ПАТ «Промінвестбанк», що нині ліквідується Фондом гарантування вкладів – на торги виставляється уперше.

Лот №G22N023745: Окрема десятиповерхова будівля ПАТ «ПРОМІНВЕСТБАНК», загальною площею понад 4 тис. кв.м, з підвальним приміщенням та технічним поверхом колишнього відділення банку на продаж виставлена разом із основними засобами. Об’єкт розташовується у центральній частині міста за адресою проспект Маяковського, 20а, в одному кілометрі від центральної вулиці – проспекту Соборний.

Початкова ціна реалізації – 29,9 млн грн.

Торги відбудуться за класичною (англійською) моделлю аукціону, відкрито і прозоро. Участь у них можуть узяти фізичні та юридичні особи, окрім російської федерації або осіб, пов'язаних з державою-агресором. Стежити за перебігом торгів можуть усі охочі.

Детальна інформація про активи та умови участі у торгах – за посиланням. Публічні паспорти активів доступні для перегляду – тут.

Подати заявки на участь у торгах можна до 20:00 4 червня. 

Нагадаємо, кошти, отримані від продажу активів, Фонд спрямує на розрахунок з кредиторами ПАТ «ПРОМІНВЕСТБАНК».

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисність Ctrl+Enter