Цього тижня на продаж виставлено активи на загальну суму 5,7 млрд грн

31.05.2023

ПРЕСРЕЛІЗ   

Протягом поточного тижня (29 травня – 2 червня 2023 року) запланований продаж активів 11 банків, що ліквідуються Фондом гарантування вкладів. Початкова ціна реалізації усіх лотів становить 5 679,3 млн грн. Із них на суму 5 301,7 млн грн виставлено на продаж права вимоги за кредитами, і на суму 350,4 млн грн – об’єкти нерухомого майна, земельні ділянки, авто та інші основні засоби. Крім того, дебіторська заборгованість перед банками виставлена на продаж за 27,1 млн грн.

Усі заплановані аукціони на цей тиждень – можна знайти за посиланням.

Так, упродовж тижня заплановано продаж активів таких банків:

  • ПАТ «ПРОМІНВЕСТБАНК» – на загальну суму 2 036,3 млн грн. Із них на суму 1 907,9 млн грн на продаж виставлено права вимоги за кредитами та на суму 114,5 млн грн - нерухоме майно, земельні ділянки, авто та інші основні засоби. Дебіторська заборгованість перед банком торгуватиметься за 13,9 млн грн.
  • АТ «МЕГАБАНК» - на загальну суму 1 283,4 млн грн, із них на суму 1 105,0 млн грн виставлено права вимоги за кредитами, 178,4 млн грн – стартова ціна виставленого на продаж нерухомого майна, земельних ділянок, авто та інших основних засобів.
  • АТ «МР Банк» на загальну суму 926,4 млн грн, із них на суму 920,8 млн грн на продаж виставлено права вимоги за кредитами, і ще на 5,6 млн грн - нерухоме майно, земельні ділянки, авто та інші основні засоби.
  • АТ «Місто Банк» - на загальну суму 533,2 млн грн, із них на суму 519,8 млн грн виставлено права вимоги за кредитами, і ще на майже 4,9 млн грн - нерухоме майно, земельні ділянки, авто та інші основні засоби. Дебіторська заборгованість перед банком торгуватиметься за 8,6 млн грн.
  • ПАТ «ЗЛАТОБАНК» - на загальну суму 467,4 млн грн, із них на суму 465,7 млн грн виставлено права вимоги за кредитами, і ще на 1,7 млн грн - нерухоме майно, земельні ділянки, авто та інші основні засоби.
  • АТ «БАНК СІЧ» - на загальну суму 346,6 млн грн, із них на суму 306,3 млн грн виставлено права вимоги за кредитними договорами, на 35,6 млн грн – нерухоме майно, земельні ділянки, авто та інші основні засоби. Дебіторська заборгованість перед банком торгуватиметься за 4,7 млн грн.
  • ПАТ «Банк Камбіо» із початковою ціною 76,4 млн грн на продаж виставлено права вимоги за кредитними договорами.
  • АТ АКБ «АРКАДА» – із початковою ціною 7,4 млн грн на продаж виставлено нерухоме майно, земельні ділянки, авто та інші основні засоби.
  • АТ «Дельта Банк» – із початковою ціною 1,3 млн грн на продаж виставлено нерухоме майно, земельні ділянки, авто та інші основні засоби.
  • АТ «КБ «ЗЕМЕЛЬНИЙ КАПІТАЛ» - зі стартовою ціною 0,7 млн грн на продаж виставлено нерухоме майно банку.
  • ПАТ «АКБ «Капітал» - зі стартовою ціною 0,5 млн грн на продаж виставлено нерухоме майно банку.

Детальніше з інформацією про заплановані торги та результати продажу активів можна ознайомитись на сайті Фонду в розділі «Продаж активів».

Нагадаємо, кошти, одержані від продажу активів, спрямовуються на розрахунок із кредиторами банків.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисність Ctrl+Enter