Кредит АТ «БАНК СІЧ», забезпечений обладнанням асфальтового заводу на Київщині, – уперше на торгах

ПРЕСРЕЛІЗ   

21 червня у системі Prozorro.Продажі відбудеться аукціон з продажу активів АТ «БАНК СІЧ», що ліквідується Фондом гарантування вкладів. Так, до складу лоту № G18N024082 увійшло право вимоги за кредитним договором, що укладений з юридичною особою. Активи на продаж виставляються вперше.

Загальна заборгованість за договором складає 17,3 млн грн.

У забезпечення за кредитним договором передано обладнання, а саме асфальтовий завод АMOMATIC 240 SM, 2020 р.в. модульної конструкції, що розташоване в Бориспільському районі Київської області.

Початкова ціна лоту – 17,3 млн грн.

Торги відбудуться за англійською моделлю аукціону.

Участь в аукціоні можуть взяти як юридичні, так і фізичні особи, окрім позичальників та поручителів за кредитами російської федерації або осіб, пов'язаних з державою-агресором.

Детальна інформація про лот № G18N024082 і умови участі в аукціоні – за посиланням. Детальна інформація про активи (публічні паспорти) – тут.

Заявки на участь у торгах можна подати до 20:00 20 червня.

Звертаємо увагу, що на продаж виставлено право вимоги за кредитом, а не заставне майно. Тому переможець аукціону отримає право вимагати від боржника повернення коштів, зокрема шляхом звернення стягнення на заставне майно, у тому числі у судовому порядку. Кошти, отримані від продажу активів банків, що ліквідуються, Фонд спрямовує на розрахунки з їх кредиторами.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисність Ctrl+Enter