Фонд гарантування надав роз’яснення щодо критеріїв відбору організаторів торгів

12.09.2016

ПРЕС-РЕЛІЗ

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб надає роз’яснення щодо критеріїв відбору третіх осіб за напрямом «організація відкритих торгів (аукціонів)». З офіційними коментарями щодо вимог, які висуваються перед претендентами у рамках щорічної планової акредитації, можна ознайомитись за посиланням.

Нагадаємо, до 16 вересня у Фонді гарантування вкладів триває плановий кваліфікаційний відбір організаторів відкритих торгів. З метою залучення до цього процесу широкого кола потенційних учасників нещодавно критерії відбору були доповнені. Це було зроблено одразу після підписання  Фондом гарантування та ГО «Трансперенсі Інтернешнл Україна» договору про взаємодію щодо реалізації пілотного проекту з продажу активів неплатоспроможних банків за новою системою «ProZorro.Продажі».

Зокрема, додаткові вимоги дозволять організаторам торгів (аукціонів), електронні майданчики яких підключені до центральної бази даних ГО «Трансперенсі Інтернешнл Україна», отримати від останньої лист про результати верифікації, що дозволить довести відповідність їхньої системи частині технічних вимог акредитації.

Як відомо, плановий кваліфікаційний відбір третіх осіб за напрямом «організація відкритих торгів (аукціонів)» розпочався  22 липня 2016 року. Розкриття кваліфікаційних пропозицій відбудеться об 11:00 год 16 вересня 2016 року. Офіційне оголошення про проведення кваліфікаційного відбору з посиланням на перелік усіх критеріїв, яким має відповідати претендент, можна переглянути ТУТ.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисність Ctrl+Enter