На продаж виставлено кредит, у забезпечення якого передано працюючий бізнес з виробництва промислових акумуляторів

13.09.2016

ПРЕС-РЕЛІЗ

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб виставляє на продаж права вимоги за кредитом юридичної особи. Актив перебуває на балансі ПАТ «ВБР». Компанія-позичальник веде активну господарську діяльність і є одним із найвідоміших виробників промислових акумуляторів і зарядних пристроїв у країні. При цьому у забезпечення за договором передано нежитлову нерухомість, виробниче обладнання та майнові права на отримання грошових коштів за договором поставки.  

Компанія-позичальник є провідним виробників промислових акумуляторів у країні, продукція якої використовується в залізничному, водному, міському транспорті, гірничо-металургійному комплексі, в нафтогазовій промисловості, в діяльності аеропортів, в сфері телефонної комунікації  та інших галузях і сферах діяльності. Виробничі потужності фірми розташовуються у Львівській області. Обслуговування кредиту припинилось лише після введення в банк тимчасової адміністрації. Загальна заборгованість за договором на початок серпня 2016 року склала 16,33 млн грн.

У забезпечення за договорами передано об’єкти нежитлової нерухомості промислового призначення, загальною площею 6 372 м2, що розташовуються в м. Великі Мости, Сокальського району, Львівської області. Крім того у заставі банку – 750 одиниць виробничого обладнання, оціночною вартістю 25,35 млн грн, що використовується для виробництва акумуляторів та зарядних пристроїв.  

Аукціон з продажу активу відбудеться 13 жовтня 2016 року на електронному майданчику «Аграрної біржі». Початкова ціна лоту – 10,28 млн грн. Умови участі у торгах та публічний паспорт активу – за посиланням

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисність Ctrl+Enter