Приміщення головного офісу банку Січ у центрі Києва – уперше на торгах 10 липня

ПРЕСРЕЛІЗ     

10 липня у системі Прозорро.Продажі відбудеться аукціон з продажу приміщення колишнього головного офісу АТ «Банк Січ», який розташовується у самому центрі Києва за адресою пров. Несторівський, 6. Також до складу лоту G22N024245 включено близько 5 тис. одиниць основних засобів.

Виставлений на продаж об’єкт нерухомості, загальною площею понад 2,5 тис.кв м, знаходиться в історичному та діловому центрі столиці – Шевченківському районі Києва. Об’єкт має фасадне розташування на території нового сучасного 22-поверхового будинку преміум-класу та займає площу на 1-4 поверхах будівлі.

Поруч – інтенсивні транспортні та пішохідні потоки, якісна розвинена інфраструктура: торговельний центр, різноманітні кафе та ресторани, магазини, відділення банків тощо. Поблизу знаходяться Львівська площа, Пейзажна алея, у пішій доступності – станція метро «Золоті ворота».

Аукціон відбудеться 10 липня у системі Прозорро.Продажі. Заявки на участь у торгах приймаються до 20:00 9 липня.

Торги пройдуть за класичною англійською моделлю аукціону відкрито та прозоро. Участь в аукціоні можуть взяти юридичні та фізичні особи, крім рф та осіб, пов’язаних із державою-агресором.

Початкова ціна лоту – 154 млн грн.

Детальна інформація про активи – у публічному паспорті. Умови участі в аукціоні – за посиланням.  

Кошти отримані від продажу активів будуть спрямовані на розрахунок із кредиторами АТ «Банк Січ».

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисність Ctrl+Enter