Оголошення про проведення відкритого конкурсу АТ «МЕГАБАНК» на закупівлю робіт та послуг з монтажу та пусконалагоджувальних робіт тощо

18.08.2023

1. Замовник:

1.1. Найменування: АТ «МЕГАБАНК».

1.2. Код ЄДРПОУ 09804119.

1.3. Місцезнаходження: 04053 м. Київ, вул. Січових Стрільців,17.

1.4. Посадова особа замовника, уповноважена здійснювати зв’язок з учасниками: провідний фахівець з інформаційної безпеки АТ«МЕГАБАНК» Сокол Владислав Володимирович – моб. тел. 066-442-18-81.

2. Інформація про предмет закупівлі:

2.1. Найменування предмету закупівлі: монтаж та пусконалагоджувальні роботи, підтримання експлуатаційної придатності (технічне обслуговування)систем пожежної сигналізації, оповіщення про пожежу, устаткування для передачі тривожних сповіщень. Об’єкту нерухомого майна АКЦІОНЕРНОГОТОВАРИСТВА «МЕГАБАНК» (далі – АТ «МЕГАБАНК»/Банк), а саме:

- об’єкту, розташованого за адресою: Харківська область, Балаклійський район, смт. Донець, вул. Стадіонна, 9 (перебуває у власності Банку).

3. Місце та спосіб отримання документації відкритого конкурсу: документація відкритого конкурсу українською мовою розміщена на сайті Фонду гарантування вкладів фізичних осіб у вигляді електронного файлу з підписом Уповноваженої особи Фонду гарантування вкладів фізичних осіб на ліквідацію АТ «МЕГАБАНК» шляхом накладання кваліфікованого електронного підпису (далі – КЕП).

4. Подання пропозицій.

4.1. Місце подання: 04053 м. Київ, вул. Січових Стрільців,17.

4.2. Спосіб подання: особисто, поштою або на електронну адресу: [email protected].

4.3. Кінцевий термін подання: до 10 години 00 хвилин, «31» серпня 2023 року.

5. Подання пропозицій для участі у відкритому конкурсі:

5.1. Спосіб подання: особисто або поштою, або на електронні адреси Замовника - [email protected] у вигляді окремих електронних файлів або архіву із супровідним листом, що повинен містити інформацію щодо переліку документів, що подаються та/або кількість архівів та перелік документів по кожному архіву. (Більш детальна інформація що до способу подання конкурсних пропозицій та вимоги до документів, що подаються в складі конкурсної пропозиції, зазначена в пункті 4 конкурсної документації).

5.2. Строк: до 10-00, «31» серпня 2023 року.

6. Розкриття конкурсних пропозицій:

6.1. Дата та час: «31» серпня 2023 року, 10-00.

6.2. Місце: 01001, м. Київ, вул. Володимирська, 46, 4-й поверх.

7. Критерії та вимоги, яким повинен відповідати учасник відкритого конкурсу.

7.1 Критерії та інші вимоги до учасників визначені конкурсною документацією відкритого конкурсу.

7.2 Пропозиція учасника повинна відповідати всім вимогам, зазначеним у конкурсній документації та безпосередньо вимогам, вказаним у Додатку 1 та Додатку 2 до конкурсної документації.

Документація АТ «МЕГАБАНК» на закупівлю робіт та послуг з монтажу та пусконалагоджувальних робіт, підтримання експлуатаційної придатності систем пожежної сигналізації, оповіщення про пожежу, устаткування для передачі тривожних сповіщень
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисність Ctrl+Enter