Внесено зміни до документації кваліфікаційного відбору на проведення планового кваліфікаційного відбору за напрямом «Юридичні консультанти (у тому числі «Робота з активами»)

23.09.2016

Протоколом засідання тендерного комітету від 23 вересня 2016 року № 81 внесено наступні зміни до документації кваліфікаційного відбору на проведення планового кваліфікаційного відбору за напрямом «Юридичні консультанти (у тому числі «Робота з активами»).

1. Підпункт 3.3. пункту 3 викласти в такій редакції:

«Кінцевий термін подання: до 17-00, «03» жовтня 2016 року.

Кваліфікаційні пропозиції, отримані Фондом після закінчення кінцевого строку їх подання, не розкриваються і повертаються засобами поштового зв’язку учасникам, які їх подали.»

2. Підпункт 4.2. пункту 4 викласти в такій редакції:

«Дата та час: «04» жовтня 2016 року, 11-00.»

3. Комірки «Вимоги до критерію (в залежності від виду юридичних послуг)» та «Документ, що підтверджує відповідність» за видами юридичних послуг: «Стягнення простроченої заборгованості позичальників та інших боржників банку» та «Представництво інтересів та захист прав неплатоспроможних банків та банків, що ліквідуються в судах України» кваліфікаційного критерію «3. Наявність досвіду виконання аналогічних договорів.» Додатку 2 викласти в такій редакції:

Кваліфікаційний критерій Вимоги до критерію (в залежності від виду юридичних послуг) Документ, що підтверджує відповідність
3. Наявність досвіду виконання аналогічних договорів.

Стягнення простроченої заборгованості позичальників та інших боржників банку:

1. Учасник повинен мати досвід роботи на ринку послуг по стягненню заборгованості із боржників банку (по роботі з активами) не менше ніж 1 (один) рік, що передує даті початку прийому кваліфікаційних пропозицій.

2. Учасник повинен мати не менше 4 виконаних аналогічних договорів до дати початку прийому кваліфікаційних пропозицій, з яких 2 договори повинні бути укладені з банками.

Під аналогічним договором розуміється договір, за яким надавалися послуги по стягненню заборгованості із боржників (в тому числі банків) за кількістю боржників в роботі не менше 1 тисячі та заборгованістю не менше 10 млн. гривень.

3. Учасник повинен мати можливість надання комплексних послуг із стягнення заборгованості в позасудовому і судовому порядку, на всіх етапах без винятку, в тому числі при виконанні рішень судів.

1. Довідка щодо виконаних аналогічних договорів учасника за формою, наведеною у таблиці № 2.

2. Копії 4 договорів/витяги з 4 договорів, виконаних до дати початку прийому кваліфікаційних пропозицій (з яких 2 договори повинні бути укладені з банками).

3. Копії актів виконаних робіт/наданих послуг за цими договорами.

4. Довідка учасника у довільній формі з описанням його досвіду зі стягнення заборгованості, включаючи перелік основних клієнтів, типів кредитних продуктів, інструментів по стягненню заборгованості, тощо.

Представництво інтересів та захист прав неплатоспроможних банків та банків, що ліквідуються, в судах України:

1. Учасник повинен мати: 

- досвід не менше 1 (одного) року, що передує даті початку прийому кваліфікаційних пропозицій, представництва інтересів клієнтів в судах у спорах по стягненню заборгованості, та/або трудових спорах, та/або справах про банкрутство, та/або кримінальних справах;

- досвід виграних справ у судах по відповідних категоріях спорів.

1. Копії договорів/витяги з договорів про надання послуг (доручення) та копії актів виконаних робіт за такими договорами, дата укладення яких передує даті початку прийому кваліфікаційних пропозицій;

2. Копії довіреностей від клієнтів на учасника або працівників учасника;

3. Довідка учасника у довільній формі про загальну кількість судових справ за останній рік, що передує даті початку прийому кваліфікаційних пропозицій, в яких учасник (працівники учасника) здійснював представництво інтересів клієнтів (із зазначенням номера судової справи), та зазначенням кількості виграних справ з них (із зазначенням номера судової справи та номеру рішення);

4. Копії рішень судів України по виграних справах, що ухвалені до дати початку прийому кваліфікаційних пропозицій.

4. Назву Таблиці 2 Додатку 2 викласти в такій редакції:

«Довідка щодо виконання аналогічних договорів»

Повний текст оголошення про проведення кваліфікаційного відбору за напрямом «організація відкритих торгів (аукціонів)» наведено за наступним посиланням.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисність Ctrl+Enter