Активи ПАТ «Промінвестбанк» - право вимоги за кредитом - вперше виставлено Фондом на аукціон

ПРЕСРЕЛІЗ    

15 вересня у системі Prozorro.Продажі відбудеться аукціон з продажу активів ПАТ «Промінвестбанк». На торги виставлено право вимоги за кредитним договором, що укладений з юридичною особою.

Забезпеченням за кредитом виступає нерухомість та устаткування кондитерського виробництва у м. Дніпрі.

Зокрема:  адміністративно-побутовий корпус загальною площею 6 450,1 кв м, трансформаторна підстанція і головний корпус загальною площею 29 232,9 кв м,  холодильно-компресорна будівля загальною площею 1 711,4 кв м, приміщення підготовчого відділення загальною площею 453,0 кв м, вагові, склад, градирні, масложироуловлювач, електро- та автонавантажувачі, обладнання харчової промисловості у різному технічному стані та інше рухоме та нерухоме майно, з повним переліком якого можна ознайомитись у публічному паспорті активу за посиланням.

Початкова ціна лоту – 4,4 млрд грн, що відповідає загальній заборгованості за кредитом.

Торги відбудуться за «голландською» моделлю аукціону, яка передбачає поетапне зниження ціни, а після того як один із учасників зупинить зниження, усі зареєстровані учасники мають змогу запропонувати вищу ціну.

Участь в аукціоні можуть узяти як юридичні так і фізичні особи, окрім позичальників та поручителів за кредитом, громадян російської федерації, юридичних осіб, створених та зареєстрованих відповідно до законодавства російської федерації, або осіб, пов'язаних з державою-агресором.

Детальна інформація про лот GL16N024759 і умови участі в аукціоні – за посиланням.

Звертаємо увагу, що на продаж виставлено право вимоги за кредитом, а не заставне майно. Тому переможець аукціону отримає право вимагати від боржника повернення коштів, зокрема шляхом звернення стягнення на заставне майно, в тому числі у судовому порядку.

Кошти, отримані від продажу активів неплатоспроможних банків, Фонд спрямовує на розрахунки з їх кредиторами.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисність Ctrl+Enter