Затверджено реєстр акцептованих вимог кредиторів АТ «АКБ «КОНКОРД»

01.09.2023

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб (далі – Фонд) повідомляє, що виконавчою дирекцією Фонду прийнято рішення від 31 серпня 2023 року №1069 про затвердження реєстру акцептованих вимог кредиторів АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «АКЦІОНЕРНИЙ КОМЕРЦІЙНИЙ БАНК «КОНКОРД» (далі – АТ «АКБ «КОНКОРД»).

Дізнатись інформацію про включення до переліку (реєстру) акцептованих вимог кредиторів АТ «АКБ «КОНКОРД» та уточнити розмір своїх кредиторських вимог клієнти АТ «АКБ «КОНКОРД» можуть звернувшись за номерами телефонів:

  • «Гарячої лінії» Фонду: 0 800 105-800 (безкоштовно зі стаціонарних та мобільних телефонів в межах України); +38 (044) 333-36-55 (згідно з тарифами оператора зв'язку);
  • інформаційно-консультаційного центру Фонду: +38 (044) 333-35-85 (згідно з тарифами оператора зв'язку).

У випадку незгоди із акцептованою Фондом сумою вимог кредитори АТ «АКБ «КОНКОРД» можуть надіслати відповідне звернення до Фонду на адресу електронної пошти: [email protected].

Оскільки задоволення вимог кредиторів відбувається лише у безготівковій формі, кредиторам АТ «АКБ «КОНКОРД» необхідно подати заяву із зазначенням свого ПІБ та ІПН (ідентифікаційного коду), а також реквізитів банківського рахунку, відкритого у діючому (платоспроможному) банку, – номер поточного рахунку, найменування та код банку, в якому відкритий рахунок.

Заява може бути подана кредиторами АТ «АКБ «КОНКОРД»:

  • у паперовому вигляді підписана власноруч і направлена поштовим зв`язком на адресу Фонду: вул. Січових Стрільців, 17, м. Київ, 04053 або на адресу АТ «АКБ «КОНКОРД»: площа Троїцька, будинок 2, м. Дніпро, 49000;
  • електронним листом із застосуванням КЕП і направлена електронною поштою на адресу: [email protected].

Якщо відповідні заяви з реквізитами були подані кредиторами АТ «АКБ «КОНКОРД» раніше в електронному вигляді на електронну адресу [email protected] або у паперовому вигляді на адреси банку/Фонду, повторно подавати таку заяву не потрібно. 

У разі зміни наданих реквізитів банківського рахунку кредиторам необхідно письмово повідомити про це уповноважену особу Фонду на ліквідацію АТ «АКБ «КОНКОРД» та направити нові реквізити.

Заяви кредиторів АТ «АКБ «КОНКОРД» прийматимуться протягом терміну здійснення ліквідаційної процедури банку, але не пізніше ніж за 45 днів до планованої дати затвердження ліквідаційного балансу АТ «АКБ «КОНКОРД». Про планову дату затвердження ліквідаційного балансу АТ «АКБ «КОНКОРД» буде повідомлено додатково на вебсайті Фонду та на вебсайті банку.

Задоволення вимог кредиторів здійснюватиметься за рахунок коштів банку у черговості, визначеній статтею 52 Закону України «Про систему гарантування вкладів фізичних осіб».

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисність Ctrl+Enter