Цього тижня на продаж виставлено активи банків, що ліквідуються, на загальну суму 1,5 млрд грн

10.10.2023

ПРЕСРЕЛІЗ    

Протягом поточного тижня (09 – 13 жовтня 2023 року) запланований продаж активів 10 банків, що ліквідуються Фондом гарантування вкладів. Початкова ціна реалізації усіх лотів становить 1 528,2 млн грн. Із них на суму 1 176,5 млн грн виставлено на продаж права вимоги за кредитами, і на суму 345,3 млн грн – об’єкти нерухомого майна, земельні ділянки та інші основні засоби. Крім того, дебіторська заборгованість перед банками виставлена на продаж за 0,2 млн грн, а цінні папери торгуватимуться за 6,1 млн грн.

Усі заплановані аукціони на цей тиждень – можна знайти за посиланням.

Так, упродовж тижня заплановано продаж активів таких банків:

  • АТ «МЕГАБАНК» - на загальну суму 805,5 млн грн, із них 505,9 млн грн – стартова ціна виставлених на продаж прав вимоги за кредитами, та 299,6 млн грн – нерухомого майна, земельних ділянок, авто та інших основних засобів.
  • АТ «Банк Форвард»: на загальну суму 301,0 млн грн, із них 300,1 млн грн – початкова ціна продажу прав вимоги за кредитами, 0,9 млн грн – нерухомого майна, земельних ділянок, авто та інших основних засобів.
  • АТ «БАНК СІЧ» – на загальну суму 130,1 млн грн, із них на суму 129,7 млн грн виставлено права вимоги за кредитними договорами, і на 0,4 млн грн – нерухоме майно, земельні ділянки, авто та інші основні засоби.
  • ПАТ «ПРОМІНВЕСТБАНК» – на загальну суму 121,0 млн грн, із них 105 млн грн – початкова ціна продажу прав вимоги за кредитами, 16 млн грн – об’єктів нерухомого майна, земельних ділянок, авто та інших основних засобів.
  • ПАТ «АКБ «Капітал» – на загальну суму 111,3 млн грн, із них із початковою ціною 85,1 млн грн на продаж виставлено права вимоги за кредитами, та 24,5 млн грн – початкова ціна продажу об’єктів нерухомого майно, земельні ділянки, авто та інші основні засоби. Крім того цінні папери торгуватимуться за ціною 1,7 млн грн.
  • АТ «МР БАНК» – на загальну суму 32,0 млн грн, із них 28,9 млн грн початкова ціна продажу прав вимоги за кредитами, та 3,1 млн грн – об’єктів нерухомого майна, земельних ділянок, авто та інших основних засобів.
  • АТ «Айбокс Банк» – із початковою ціною 11,8 млн грн на продаж виставлено права вимоги за кредитами.
  • АТ «Місто Банк» – на загальну суму 10,2 млн грн, із низ 9,9 млн грн – початкова ціна продажу прав вимоги за кредитами, 0,03 млн грн – об’єктів нерухомого майна, земельних ділянок, авто та інших основних засобів, 0,2 млн грн – дебіторської заборгованості перед банком.
  • ПУАТ «Фідобанк» - на продаж виставлено цінні папери із початковою ціною 4,4 млн грн.
  • АТ «Дельта Банк»: 0,8 млн грн – початкова ціна продажу нерухомого майна, земельних ділянок, авто та інших основних засобів.

Детальніше з інформацією про заплановані торги та результати продажу активів можна ознайомитись на сайті Фонду в розділі «Продаж активів».

Нагадаємо, кошти, одержані від продажу активів, спрямовуються на розрахунок із кредиторами банків.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисність Ctrl+Enter