Колишній офіс «МР Банку», площею понад 3,6 тис кв.м., у центрі Харкова – на аукціоні 15 листопада

ПРЕСРЕЛІЗ    

15 листопада 2023 року на аукціон у системі Prozorro.Продажі виставлено колишній офіс АТ «МР БАНК» у центрі м. Харків. Крім об’єкту нерухомості до складу лоту № G22N025189 входить понад 4,4 тис. одиниць основних засобів. Активи перебувають на балансі АТ «МР БАНК», що ліквідується Фондом гарантування вкладів та на продаж виставляються повторно.

Виставлена на аукціон будівля розташована в центрі міста-героя Харкова по вулиці Донця-Захаржевського. Частина офісних приміщень є пам’яткою архітектури, а загальна площа складає понад 3,6 тис. кв м.

Одна із переваг об’єкту – місцерозташування: поруч знаходиться площа Конституції, дві станції метро – «Історичний музей» та «Майдан Конституції», інтенсивні транспортні та пішохідні потоки. Крім того, у пішій доступності – Соборний сквер, два великих торгово-розважальних центри, різноманітні кафе та ресторани, відділення банків тощо.

Також до складу лоту включено понад 4,4 тис. одиниць основних засобів.

Початкова ціна лоту – 107,9 млн грн.

Торги будуть проходити за англійською моделлю аукціону: протягом трьох раундів, які тривають по 3 хвилини, зареєстровані учасники змагаються за лот та підвищують свої ставки. Інформація про учасників розкривається автоматично, після завершення аукціону.

Заявки на участь у торгах приймаються до 20:00 14 листопада.

Детальна інформація про активи та умови участі у торгах – за посиланням.

 Публічні паспорти активів доступні для перегляду тут.

Кошти, отримані від продажу активів, Фонд спрямує на розрахунки з кредиторами АТ «МР БАНК».

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисність Ctrl+Enter