Головний офіс банку «Січ» в центрі Києва – на повторних торгах 2 січня

ПРЕСРЕЛІЗ     

02 січня 2024 року в системі Prozorro.Продажі відбудеться повторний аукціон з продажу майна АТ «БАНК СІЧ», що ліквідується Фондом гарантування вкладів. До складу лоту G22N025449 увійшли офісна будівля банку, основні засоби (4857 одиниць), картки на пальне та капітальні вкладення в приміщення дизельної-чилерної в офісі.

Колишній головний офіс банку «Січ», загальною площею понад 2,5 тис. кв. м, займає 1-4 поверхи сучасного 22-поверхового будинку преміум-класу. Серед беззаперечних переваг об’єкту – його місцерозташування: історичний та діловий центр столиці – Шевченківський район Києва, пров. Несторівський, 6.

Об’єкт має фасадне розташування. Поруч – інтенсивні транспортні та пішохідні потоки, якісна розвинена інфраструктура: торговельний центр, різноманітні кафе та ресторани, магазини, відділення банків тощо. Поблизу знаходяться Львівська площа, Пейзажна алея, у пішій доступності – станція метро «Золоті ворота».

Початкова ціна – 97 млн грн.

Торги будуть проходити за англійською моделлю аукціону з покроковим підвищенням початкової ціни. Участь у торгах можуть узяти як юридичні, так і фізичні особи, окрім російської федерації або осіб, пов'язаних з державою-агресором.

Детальна інформація про активи та умови участі у торгах – за посиланням. Публічний паспорт активу доступний для перегляду тут. Заявки на учать в аукціоні можна подати до 20:00 01 січня.

Кошти, отримані від продажу активів, Фонд спрямує на розрахунки з кредиторами банку «Січ».

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисність Ctrl+Enter