Нежитловий будинок площею понад 2 тис. кв м у Києві на торгах – 30 січня

ПРЕСРЕЛІЗ    

30 січня 2024 року у системі Prozorro.Продажі відбудеться аукціон з продажу нежитлового будинку, загальною площею 2 072,1 кв м. Актив належить ПАТ «Промінвестбанк».

Будинок розташований в Солом’янському районі Києва за адресою: проспект Повітрофлотський, 19А/1. У пішій доступності залізничний вокзал «Південний», кафе та ресторани, супермаркети, станція метро «Вокзальна».

Зараз нерухомість передано в оренду. Договором оренди передбачено штрафні санкції у випадку розірвання договору оренди з ініціативи орендодавця або у випадку переходу права власності на нерухоме майно збереження чинності договору оренди для нового власника на тих самих умовах.

Початкова ціна – 56,3 млн грн.

Торги будуть проходити за англійською моделлю аукціону з покроковим підвищенням початкової ціни. Участь у торгах можуть узяти як юридичні, так і фізичні особи, окрім російської федерації або осіб, пов'язаних з державою-агресором.

Детальна інформація про активи та умови участі у торгах – за посиланням. Публічні паспорти активів доступні для перегляду тут. Заявки на учать в аукціоні можна подати до 20:00 29 січня.

Кошти, отримані від продажу активів, Фонд спрямує на розрахунки з кредиторами ПАТ «Промінвестбанк».

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисність Ctrl+Enter