Пул беззаставних кредитів фізичних осіб «Банку Форвард» – на торгах 21 лютого

ПРЕСРЕЛІЗ    

21 лютого 2024 року у системі Прозорро.Продажі відбудеться аукціон з продажу пулу беззаставних кредитів фізичних осіб, що перебувають на балансі АТ «Банк Форвард», який ліквідується Фондом гарантування вкладів.

У складі лоту №GL1N425592 на продаж виставлено права вимоги за 12,3 тис. кредитних договорів та 129 позицій майнових прав за кредитними договорами, укладеними з фізичними особами. Спільною ознакою активів, крім того, що усі договори є беззаставними, є місце реєстрації позичальників – Південні та Східні регіони України, на підконтрольній Українській владі території.

100% портфелю це кредити, видані в національній валюті. Термін прострочки виконання зобов’язань перед банком подекуди сягає 5336 днів (понад 14,5 років).

Детальніша інформація про включені до складу пулу активи – у публічному паспорті.

Повна інформація (зокрема та, що місить банківську таємницю) доступна для вивчення у кімнаті даних банку, зокрема у віртуальній кімнаті. Алгоритм доступу – за посиланням.

Початкова ціна лоту – 333,2 млн грн (що відповідає загальній сумі заборгованості за договорами).

Торги відбудуться за голландською моделлю.

Деталі аукціону – тут.

Продаж активів відбувається у рамках ліквідації банку. Кошти, отримані від аукціону, спрямовуються на розрахунок із кредиторами банку.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисність Ctrl+Enter