Офіс «МР Банку» в центрі Харкова – на повторних торгах 15 лютого

ПРЕСРЕЛІЗ    

15 лютого 2024 року в системі Prozorro.Продажі відбудеться аукціон з продажу майна АТ «МР БАНК» – до складу лоту №G22N025601 увійшла офісна будівля банку та понад 4,4 тис. одиниць основних засобів.

Будівля, загальною площею понад 3,6 тис. кв м, розташована в центрі міста-героя Харкова по вулиці Донця-Захаржевського. Частина офісних приміщень є пам’яткою архітектури. Поруч знаходяться площа Конституції, дві станції метро – «Історичний музей» та «Майдан Конституції», інтенсивні транспортні та пішохідні потоки. Також у пішій доступності – Соборний сквер, два великих торгово-розважальних центри, різноманітні кафе та ресторани, відділення банків тощо.

Усі активи виставляються на торги повторно.

Початкова ціна – 68 млн грн.

Торги будуть проходити за англійською моделлю аукціону з покроковим підвищенням початкової ціни. Участь у торгах можуть узяти як юридичні, так і фізичні особи, окрім російської федерації або осіб, пов'язаних з державою-агресором.

Детальна інформація про активи та умови участі у торгах – за посиланням. Публічні паспорти активів доступні для перегляду тут. Заявки на учать в аукціоні можна подати до 20:00 14 лютого.

Кошти, отримані від продажу активів, Фонд спрямує на розрахунки з кредиторами АТ «МР БАНК».

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисність Ctrl+Enter