Офісні та торгівельні приміщення у Харкові виставляються на аукціони

17.10.2016

ПРЕС-РЕЛІЗ

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб має намір виставити на продаж одразу кілька об’єктів нежитлової нерухомості у Харкові. Серед лотів – приміщення відділень банків, площі у торгівельних та офісних центрах. 

 

21 жовтня на електронному майданчику ТОВ «Професіонал» відбудеться аукціон з продажу нежитлових приміщень, що перебувають на балансі ПАТ «Міський  комерційний банк». На торги виставляються офісні та торгівельні приміщення, загальною площею 981,90 м2,  у нежитловій будівлі у Харкові за адресою майдан Бугримової, 3. Будівлю було введено в експлуатацію 2007 року. Сьогодні приміщення здаються в оренду під офіси та торгівельні точки. 

Стартова ціна лоту – 12,84 млн грн. Детальна інформація про виставлений на продаж актив – у презентації. Кінцевий термін прийому заявок на участь у торгах – 18 жовтня. Публічний паспорт активу та торгів – за посиланням.

Крім того, найближчим часом будуть оголошені аукціони з продажу ще кількох об’єктів нерухомості у Харкові, що перебувають на балансах неплатоспроможних банків.

Зокрема, мова йде про окремо розташовану будівлю діючого торгівельного комплексу загальною площею 6 180,9 м2. Приміщення знаходиться у середмісті Харкова, неподалік станції метро «Академіка Павлова» за адресою вул. Академіка Павлова, 120. Детальна ілюстрована презентація лоту – за посиланням.

До продажу також готується будівля торгівельного призначення загальною площею 802,2 м2, що знаходиться за адресою вул. Гвардійців-Широнінців, 86. Приміщення активно здаються в оренду під розміщення торгових точок. Ілюстрована презентація активу – за посиланням.

На аукціон планується виставити об’єкт торгівельно-розважального призначення за адресою вул. Гвардійців-Широнінців, 106. Будівля (574,7 м2) розміщується у житловому масиві «Салтівка» Московського адміністративного району, у глибині густозаселеного житлового кварталу. На території знаходиться магазин з кафетерієм. Детальна ілюстрована презентація лоту – за посиланням. Усі три активи перебувають на балансі ПАТ «Всеукраїнський акціонерний банк».

Крім того, на продаж буде виставлено офісне приміщення, що перебуває на балансі АТ «Брокбізнесбанк». Об’єкт, площею 1047,9 м2, розміщується у Харкові, за адресою Червоношкільна набережна, 16. Раніше у будівлі розташовувалось відділення банку. Інформація про актив – за посиланням.

На продаж у Харкові також планується виставити колишнє відділення ПАТ КБ «Надра». Нежитлова будівля, загальною площею 2108,8 м2, розміщується за адресою вул. Лермонтовська, 8.

Про оголошені аукціони, стартові ціни на об’єкти та умови участі у торгах буде повідомлено додатково. 

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисність Ctrl+Enter