Будівля площею понад 4 тис. кв. м у Шевченківському районі Києва на повторних торгах – 29 березня

ПРЕСРЕЛІЗ   

29 березня 2024 року в системі Prozorro.Продажі відбудеться аукціон з продажу окремо розташованої будівлі площею 4 017,4 кв. м (включно з гаражами площею 170 кв. м) у Шевченківському районі Києва. Актив перебуває на балансі ПАТ «Промінвестбанк», що ліквідується Фондом гарантування вкладів

Адреса виставленого на продаж об’єкту – вул. Ризька 12, що у Шевченківському районі (місцевість Сирець). Чотириповерхова будівля комерційного призначення розташована між станціями метро Дорогожичі та Сирець, оснащена усіма інженерними системами. Свого часу в одному «крилі» будівлі було відділення банку, в іншому – розташовувався приватний навчальний заклад. Сьогодні частина об’єкту передана в оренду.

До складу лоту G22N025804 також включено понад 3 тис. одиниць основних засобів.

Початкова ціна лоту – 54,9 млн грн.

Торги будуть проходити за англійською моделлю аукціону. Участь у торгах можуть узяти як юридичні, так і фізичні особи, окрім російської федерації або осіб, пов'язаних з державою-агресором.

Детальна інформація про активи та умови участі у торгах – за посиланням. Публічний паспорт активу з повним переліком включеного до лоту G22N025804 майна доступний для перегляду тут. Заявки на учать в аукціоні можна подати до 20:00 28 березня.

Кошти, отримані від продажу активів, спрямовуються на задоволення вимог кредиторів банків, що ліквідуються.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисність Ctrl+Enter