У ПАТ «АКЦІОНЕРНИЙ КОМЕРЦІЙНИЙ ПРОМИСЛОВО-ІНВЕСТИЦІЙНИЙ БАНК» змінено адресу електронної пошти

20.03.2024

У ПУБЛІЧНОМУ АКЦІОНЕРНОМУ ТОВАРИСТВІ «АКЦІОНЕРНИЙ КОМЕРЦІЙНИЙ ПРОМИСЛОВО-ІНВЕСТИЦІЙНИЙ БАНК» (далі – ПАТ «АКЦІОНЕРНИЙ КОМЕРЦІЙНИЙ ПРОМИСЛОВО-ІНВЕСТИЦІЙНИЙ БАНК») змінено адресу електронної пошти для дистанційного подання громадянами звернень до уповноваженої особи Фонду гарантування вкладів фізичних осіб на ліквідацію банку.

Відтепер, звернення громадян до уповноваженої особи Фонду на ліквідацію ПАТ «АКЦІОНЕРНИЙ КОМЕРЦІЙНИЙ ПРОМИСЛОВО-ІНВЕСТИЦІЙНИЙ БАНК» в електронному вигляді приймаються на адресу: [email protected]. Також звернення, як і раніше, можна направляти на поштову адресу ПАТ «АКЦІОНЕРНИЙ КОМЕРЦІЙНИЙ ПРОМИСЛОВО-ІНВЕСТИЦІЙНИЙ БАНК»: вул. Малопідвальна, 8, м. Київ, 01001.

Звертаємо увагу, що заяви кредиторів ПАТ «АКЦІОНЕРНИЙ КОМЕРЦІЙНИЙ ПРОМИСЛОВО-ІНВЕСТИЦІЙНИЙ БАНК» у разі незгоди із акцептованою Фондом сумою вимог або із реквізитами банківського рахунку приймаються на адресу електронної пошти: [email protected].

Довідкову інформацію з питань ліквідації ПАТ «АКЦІОНЕРНИЙ КОМЕРЦІЙНИЙ ПРОМИСЛОВО-ІНВЕСТИЦІЙНИЙ БАНК» можна дізнатись за номером: +38 (066) 601-74-72.

Режим роботи ПАТ «АКЦІОНЕРНИЙ КОМЕРЦІЙНИЙ ПРОМИСЛОВО-ІНВЕСТИЦІЙНИЙ БАНК»  наступний:

  • понеділок - четвер: з 09:00 до 18:00;
  • п’ятниця: з 09:00 до 16:45;
  • обідня перерва: з 13:00 до 13:45.

Нагадуємо, що виконання грошових/платіжних зобов’язань перед ПАТ «АКЦІОНЕРНИЙ КОМЕРЦІЙНИЙ ПРОМИСЛОВО-ІНВЕСТИЦІЙНИЙ БАНК» в національній валюті України необхідно здійснювати за реквізитами накопичувального рахунку ПАТ «АКЦІОНЕРНИЙ КОМЕРЦІЙНИЙ ПРОМИСЛОВО-ІНВЕСТИЦІЙНИЙ БАНК», що оприлюднені на вебсайті Фонду гарантування вкладів фізичних осіб в окремому підрозділі банку.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисність Ctrl+Enter