Комерційна нерухомість площею понад 1 тис. кв. м у центрі Києва на торгах – 03 квітня

ПРЕСРЕЛІЗ   

03 квітня 2024 року в системі Prozorro.Продажі відбудеться аукціон з продажу активів «МР Банку», що ліквідується Фондом гарантування вкладів. До складу лоту G22N025824 увійшли комерційна нерухомість та основні засоби.

Загальна площа виставленого на торги нежитлового приміщення складає 1 004,0 кв. м. Об’єкт розташований в центральній частині міста за адресою: вул. Велика Васильківська, 85-87. Поруч розвинена інфраструктура – інтенсивні транспортні та пішохідні потоки, медичний заклад, кафе та ресторани, у пішій доступності станції метро «Палац «Україна» та «Олімпійська». Раніше приміщення використовувалося як відділення банку. На сьогоднішній день передано в оренду.

Початкова ціна лоту – 83,6 млн грн.

Торги будуть проходити за англійською моделлю аукціону. Участь у торгах можуть узяти як юридичні, так і фізичні особи, окрім російської федерації або осіб, пов'язаних з державою-агресором.

Детальна інформація про активи та умови участі у торгах – за посиланням. Публічний паспорт активу з повним переліком включеного до лоту G22N025824 майна доступний для перегляду тут. Заявки на учать в аукціоні можна подати до 20:00 02 квітня.

Кошти, отримані від продажу активів, спрямовуються на задоволення вимог кредиторів банків, що ліквідуються.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисність Ctrl+Enter