Пул непрацюючих беззаставних кредитів фізосіб, що на балансі банку «Форвард», на аукціоні – 10 квітня

29.03.2024

ПРЕСРЕЛІЗ   

10 квітня 2024 року в системі Prozorro.Продажі відбудеться аукціон з продажу активів АТ «БАНК ФОРВАРД», що ліквідується Фондом гарантування вкладів. До складу лоту GL1N425825 увійшли права вимоги та майнові права за кредитними договорами, укладеними з фізичними особами, а також дебіторська заборгованість та майнові права за дебіторською заборгованістю фізичних осіб (загалом 8514 угод).

Усі кредити, включені до складу пулу, є непрацюючими. Активи беззаставні, а також відсутня фінансова порука. Звертаємо увагу, на продаж виставлено право стягнути з боржника заборгованість за кредитним договором у судовому чи позасудовому порядку.

Понад 66% виставленого на торги портфелю (за сумою заборгованості) мають прострочку платежу від 3 до понад 10 років, понад 20% - від 1 до 3 років, решта – до 1 року.

99,9% портфелю – кредити та дебіторська заборгованість в національній валюті, 0,1% портфелю – дебіторська заборгованість в інших валютах

Кредитний портфель складається з карткових кредитів та кредитів, наданих на придбання товарів та послуг.

Початкова ціна лоту – 203,3 млн грн.

Лот виставляється на торги вперше.

Торги будуть проходити за голландською моделлю аукціону. Участь у торгах можуть узяти як юридичні, так і фізичні особи, окрім російської федерації або осіб, пов'язаних з державою-агресором.

Детальна інформація про активи та умови участі у торгах – за посиланням. Публічний паспорт активу доступний для перегляду тут.

Кошти, отримані від продажу активів, спрямовуються на задоволення вимог кредиторів банків, що ліквідуються.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисність Ctrl+Enter