Дві земельні ділянки в передмісті Києва – на торгах 12 квітня

04.04.2024

ПРЕСРЕЛІЗ   

12 квітня 2024 року в системі Prozorro.Продажі відбудуться аукціони з продажу активів ПАТ «ПРОМІНВЕСТБАНК», що ліквідується Фондом гарантування вкладів. Окремими лотами (G23N025890 та G23N025891) на торги виставляються дві земельні ділянки у Київській області.

Обидві ділянки знаходяться в смт Козин Обухівського району Київської області – передмісті столиці. Цільове призначення виставлених на торги ділянок – для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка). Площа кожної ділянки становить 0,6 га.

Селище знаходиться на березі річки Козинка, поряд зони для відпочинку, у самому селищі розвинена інфраструктура – різноманітні заклади харчування, бази відпочинку, лікарні, продуктові магазини, організовано регулярний рух громадського транспорту з Києвом.

Детальна інформація про торги доступна за посиланням. Також більше інформації можна знайти у публічних паспортах активів: G23N025890 (початкова ціна – 3,1 млн грн) та G23N025891 (початкова ціна – 3,1 млн грн).

Торги будуть проходити за англійською моделлю аукціону з покроковим підвищення стартової ціни. Участь у торгах можуть узяти як юридичні, так і фізичні особи, окрім російської федерації або осіб, пов'язаних з державою-агресором.

Кошти, отримані від продажу активів, спрямовуються на задоволення вимог кредиторів банків, що ліквідуються.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисність Ctrl+Enter