Кредит із нерухомістю та земельними ділянками в Одесі у заставі – на торгах 16 квітня

ПРЕСРЕЛІЗ    

16 квітня 2024 року в системі Prozorro.Продажі відбудеться аукціон з продажу активу АТ «УКРБУДІНВЕСТБАНК» – прав вимоги за кредитним договором, укладеним з юридичною особою.

Звертаємо увагу, на продаж виставлено не передане у заставу за кредитним договором майно, а право стягнути з боржника заборгованість або заставне майно у судовому чи позасудовому порядку.

У заставу банку оформлено:

  • двоповерховий житловий будинок з мансардним поверхом загальною площею 1162,8 кв м, житловою площею 256,5 кв м;
  • земельна ділянка загальною площею 0,0521 га (цільове призначення – для ведення підсобного сільського господарства);
  • земельна ділянка загальною площею 0,0998 га (цільове призначення - для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка));

Передане у заставу майно розташоване на Французькому бульварі в Одесі.

Початкова ціна лоту G16N025927 – 54,3 млн грн.

Актив виставляється на аукціон вперше.

Торги будуть проходити за англійською моделлю аукціону з покроковим підвищенням стартової ціни. Участь у торгах можуть узяти як юридичні, так і фізичні особи, окрім російської федерації або осіб, пов'язаних з державою-агресором.

Детальна інформація про лот у публічному паспорті активу за посиланням, умови участі у торгах та посилання на аукціон тут. Крім цього, докладна інформація про активи у складі пулів представлена у кімнаті даних у приміщенні банку та у віртуальній кімнаті даних, алгоритм доступу до якої за посиланням.

Кошти, отримані від продажу активу, будуть спрямовані на задоволення вимог кредиторів АТ «УКРБУДІНВЕСТБАНК».

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисність Ctrl+Enter