Цього тижня на продаж виставлено активи банків, що ліквідуються, на загальну суму понад 734,1 млн грн

16.04.2024

ПРЕСРЕЛІЗ    

Цього тижня (15-19 квітня) у системі Prozorro.Продажі запланований продаж активів 11 банків, що ліквідуються Фондом гарантування вкладів. Початкова ціна реалізації усіх лотів становить 734,1 млн грн. Із них на суму 626,0 млн грн виставлено на продаж права вимоги за кредитами та на суму 104,8 млн грн – об’єкти нерухомого майна, земельні ділянки та інші основні засоби. Крім того, дебіторська заборгованість перед банками виставлена на продаж за 3,3 млн грн, цінні папери – за 0,004 млн грн.

Усі заплановані аукціони на цей тиждень – можна знайти за посиланням.

Так, упродовж тижня заплановано продаж активів таких банків:

  • АТ «МЕГАБАНК» - на загальну суму 228,3 млн грн, з них 162,0 млн грн – початкова ціна прав вимоги за кредитами, 66,3 млн грн - об’єктів нерухомого майна, земельних ділянок, авто та інших основних засобів.
  • АТ «БАНК ФОРВАРД» - на загальну суму 208,0 млн грн, з яких права вимоги за кредитами виставлятимуться на торги з початковою ціною 203,3 млн грн, об’єкти нерухомого майна, земельні ділянки, авто та інші основні засоби – 4,5 млн грн, дебіторська заборгованість перед банком – 0,1 млн грн.
  • АТ «УКРБУДІНВЕСТБАНК» - на загальну суму 161,4 млн грн, з яких 139,4 млн грн – стартова ціна прав вимоги за кредитами, майже 22,0 млн грн – об’єктів нерухомого майна, земельних ділянок, авто та інших основних засобів.
  • АТ «МР БАНК» -з початковою ціною 97,9 млн грн торгуватимуться права вимоги за кредитами.
  • АТ «АКБ «КОНКОРД» - на загальну суму 19,0 млн грн, з них на суму 17,8 млн грн – права вимоги за кредитними договорами, 1,2 млн грн – об’єкти нерухомого майна, земельні ділянки, авто та інші основні засоби.
  • ПАТ «ПРОМІНВЕСТБАНК» - на загальну суму 13,5 млн грн, з них 7,9 млн грн – початкова ціна об’єктів нерухомого майна, земельних ділянок, авто та інших основних засобів, 5,4 млн грн – прав вимоги за кредитами, 0,2 млн грн – дебіторської заборгованості перед банком.
  • АТ «АЙБОКС БАНК» - на загальну суму майже 5,0 млн грн, з яких з початковою ціною 3,0 млн грн торгуватиметься дебіторська заборгованість перед банком, 1,9 млн грн - об’єкти нерухомого майна, земельні ділянки, авто та інші основні засоби.
  • ПАТ «ЧБРР» - об’єкти нерухомого майна, земельні ділянки, авто та інші основні засоби торгуватимуться з початковою ціною 0,5 млн грн.
  • ПАТ «АКБ «КАПІТАЛ» - зі стартовою ціною 0,4 млн грн виставлено об’єкти нерухомого майна, земельні ділянки, авто та інші основні засоби.
  • АТ «БАНК СІЧ» – з початковою ціною 0,15 млн грн виставлено права вимоги за кредитами.
  • ПУАТ «ФІДОБАНК» - зі стартовою ціною 0,004 млн грн на торги виставлено цінні папери.

Детальніше з інформацією про заплановані торги та результати продажу активів можна ознайомитись на сайті Фонду в розділі «Продаж активів».

Нагадаємо, кошти, одержані від продажу активів, спрямовуються на розрахунок із кредиторами банків.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисність Ctrl+Enter