Кредити з нерухомістю готельного комплексу на Закарпатті у заставі – на торгах 23 квітня

23 квітня 2024 року в системі Prozorro.Продажі відбудеться аукціон з продажу активів АТ «УКРБУДІНВЕСТБАНК», що ліквідується Фондом гарантування вкладів. Лот G17N025979 складається з прав вимоги за кредитними договорами, укладеними з юридичною особою, та дебіторської заборгованості. Активи виставляють на торги вперше.

Загальна заборгованість складає 46,9 млн грн.

У забезпечення за одним із кредитів оформлено готельний комплекс на Закарпатті (с. Поляна), а також комерційну нерухомість в м. Жмеринка Вінницької області.

Звертаємо увагу, на продаж виставлено не передане у заставу за кредитним договором майно, а право стягнути з боржника заборгованість або заставне майно у судовому чи позасудовому порядку.

Початкова ціна лоту – 46,9 млн грн.

Торги будуть проходити за «англійською» моделлю аукціону з покроковим підвищенням стартової ціни. Участь в аукціоні можуть узяти як юридичні, так і фізичні особи, окрім російської федерації або осіб, пов'язаних з державою-агресором.

Детальна інформація про активи та умови участі у торгах – за посиланням. Публічні паспорти активів доступні для перегляду тут.

Кошти, отримані від продажу активів, будуть спрямвані на задоволення вимог кредиторів АТ «УКРБУДІНВЕСТБАНК».

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисність Ctrl+Enter