Цього тижня на продаж виставлено активи банків, що ліквідуються, на загальну суму понад 3 млрд грн

23.04.2024

ПРЕСРЕЛІЗ    

Цього тижня (22-26 квітня) у системі Prozorro.Продажі планується продаж активів 12 банків, що ліквідуються Фондом гарантування вкладів. Початкова ціна реалізації усіх лотів становить 3 010 млн грн. Із них на суму 2 839 млн грн виставлено на продаж права вимоги за кредитними договорами, а також на суму 167,4 млн грн – об’єкти нерухомого майна, земельні ділянки та інші основні засоби. Крім того, дебіторська заборгованість перед банками виставлена на продаж за 3,2 млн грн та цінні папери – за 0,004 млн грн.

Усі заплановані аукціони цього тижня – можна знайти за посиланням.

Отож, упродовж тижня продаються активи таких банків:

  • АТ «БАНК «ФІНАНСИ ТА КРЕДИТ» – права вимоги за кредитними договорами торгуватимуться з початковою ціною 2 274 млн грн.
  • ПАТ «Банк Форвард» – на загальну суму 209,1 млн грн, з яких права вимоги за кредитами виставлятимуться на торги з початковою ціною 203,3 млн грн, об’єкти нерухомого майна, земельні ділянки, авто та інші основні засоби – 5,6 млн грн, дебіторська заборгованість перед банком – 0,11 млн грн.
  • ПАТ «ЗЛАТОБАНК» – зі стартовою ціною 167,6 млн грн виставляються права вимоги за кредитними договорами.
  • АТ «МЕГАБАНК» – на загальну суму 144,8 млн грн, з них початкова ціна виставлених на продаж об’єктів нерухомого майна, земельних ділянок, авто та інших основних засобів 137,4, прав вимоги за кредитами – 4,5 млн грн. Дебіторська заборгованість перед банком торгуватиметься за 2,9 млн грн.
  • АТ «УКРБУДІНВЕСТБАНК» – на загальну суму 114,5 млн грн, з яких права вимоги за кредитами торгуватимуться за 104,8 млн грн, об’єкти нерухомого майна, земельні ділянки, авто та інші основні засоби – 9,7 млн грн.
  • ПАТ «ПРОМІНВЕСТБАНК» – на загальну суму 62,0 млн грн, з них стартова ціна прав вимоги за кредитами – 51,1 млн грн, об’єкти нерухомого майна, земельні ділянки, авто та інші основні засоби – 10,7 млн грн, дебіторська заборгованість – 0,15 млн грн.
  • АТ «МР БАНК» – з початковою ціною 20,9 млн грн торгуватимуться права вимоги за кредитними договорами.
  • АТ «АКБ «КОНКОРД» – на загальну суму 12,7 млн грн, з яких права вимоги за кредитами – 11,5 млн грн, об’єкти нерухомого майна, земельні ділянки, авто та інші основні засоби – 1,1 млн грн.
  • ПАТ «АКБ «КАПІТАЛ» – на загальну суму 2,2 млн грн, з них права вимоги за кредитами – 1,8 млн грн, об’єкти нерухомого майна, земельні ділянки, авто та інші основні засоби торгуватимуться із початковою ціною 0,34 млн грн.
  • АТ «АЙБОКС БАНК» – за стартовою ціною 1,9 млн грн виставлено на продаж об’єкти нерухомого майна, земельні ділянки, авто та інші основні засоби. 
  • ПАТ «ЧБРР» – об’єкти нерухомого майна, земельні ділянки, авто та інші основні засоби торгуватимуться за 0,41 млн грн.
  • ПУАТ «ФІДОБАНК» – з початковою ціною 0,004 млн грн на торги виставлено цінні папери.

Детальніше з інформацією про заплановані торги та результати продажу активів можна ознайомитись на сайті Фонду в розділі «Продаж активів».

Нагадаємо, кошти, що одержані від продажу активів, спрямовуються на розрахунок із кредиторами банків.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисність Ctrl+Enter