Лот активів АТ «УКРБУДІНВЕСТБАНК» з заставою у вигляді туристичних апартаментів в Одесі вперше виставлено на продаж

ПРЕСРЕЛІЗ    

01 травня 2024 у системі Prozorro.Продажі відбудеться аукціон з продажу активів АТ «УКРБУДІНВЕСТБАНК», що ліквідується Фондом гарантування вкладів. А саме – лоту №G16N026011, до складу якого увійшли права вимоги за кредитними договорами та дебіторська заборгованість за договорами. Усі договори укладені з пов’язаними з банком юридичними та фізичною особами.

У забезпеченні за договорами, включеними до лоту, перебуває нерухомість туристичного призначення преміум-класу (номери-апартаменти з кухнею) в одному з сучасних туристичних комплексів в курортному районі «Аркадія» на морському узбережжі Одеси (Гагарінське плато), а саме: 11, 12 та технічний поверхи 16-поверхового будинку загальною площею 1080,5 кв м.

Початкова ціна лоту №G16N026011 – 57,9 млн грн.

Торги відбудуться за класичною англійською моделлю аукціону, яка передбачає підвищення ціни. Переможцем конкурсу визнається учасник, який запропонує найвищу ціну.

Участь в аукціоні можуть узяти як юридичні, так і фізичні особи, окрім позичальників та поручителів за кредитами, російської федерації або осіб, пов'язаних з державою-агресором.

Детальна інформація про лот G16N026011 і умови участі в аукціоні – за посиланням. Публічні паспорти активів доступні для перегляду тут.

Кошти, отримані від продажу активів банків, що ліквідуються, Фонд спрямовує на розрахунки з їх кредиторами.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисність Ctrl+Enter