ВНЕСЕНО ЗМІНИ ДО ДОКУМЕНТАЦІЇ КВАЛІФІКАЦІЙНОГО ВІДБОРУ за напрямом «послуги онлайн-сервісу для погашення кредитів позичальників неплатоспроможних банків або банків, що ліквідуються за допомогою платіжних карток та інші послуги онлайн-сервісу»

18.01.2017

Протоколом засідання тендерного комітету від 18 січня 2017 року №019/17 внесено наступні зміни до документації кваліфікаційного відбору за напрямом «послуги онлайн-сервісу для погашення кредитів позичальників неплатоспроможних банків або банків, що ліквідуються за допомогою платіжних карток та інші послуги онлайн-сервісу».

1. Підпункт 3.3. пункту 3 викласти в такій редакції:

«Кінцевий термін отримання: до 09-05, «1» лютого 2017 року.

Кваліфікаційні пропозиції, отримані Фондом після закінчення кінцевого терміну, не розкриваються і повертаються засобами поштового зв’язку учасникам, які їх подали.»

2. Підпункт 4.2. пункту 4 викласти в такій редакції:

«Дата та час: «1» лютого 2017 року, 14-30.»

3. Пункт 1 комірки «Вимоги до критерію» кваліфікаційного критерію          

«1. Наявність працівників відповідної кваліфікації, які мають необхідні знання та досвід.» Додатку 2 викласти в такій редакції:

Кваліфікаційний критерій Вимоги до критерію
1. Наявність працівників відповідної кваліфікації, які мають необхідні знання та досвід. 1. Учасник повинен мати кол-центр підтримки клієнтів не менше 7 працівників (власний або на праві користування).

4. Пункт 3 комірки «Вимоги до критерію» та пункт 3.5. комірки «Документ, що підтверджує відповідність» кваліфікаційного критерію «3. Наявність досвіду виконання аналогічних договорів.» Додатку 2 викласти в такій редакції:

Кваліфікаційний критерій Вимоги до критерію (в залежності від виду юридичних послуг) Документ, що підтверджує відповідність
3. Наявність досвіду виконання аналогічних договорів.  3. Досвід роботи в інших сферах прийому регулярних платежів з розробкою власного веб-сайту, в тому числі досвід роботи по прийому разових, рекурентних та інших платежів на користь третіх осіб.  3.5. Довідка в довільній формі, що підтверджує досвід роботи учасника в інших сферах прийому регулярних платежів з розробкою власного веб-сайту, в тому числі досвід роботи по прийому разових, рекурентних та інших платежів на користь третіх осіб.

Всі інші положення Документації кваліфікаційного відбору залишаються без змін.

Повний текст оголошення про проведення валіфікаційного відбору наведено за наступним посиланням.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисність Ctrl+Enter