Оголошення про продовження тимчасової адміністрації у ПАТ "ІНТЕРКРЕДИТБАНК"

30.12.2014

З метою забезпечення збереження активів неплатоспроможного банку ПУБЛІЧНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО "ІНТЕРКРЕДИТБАНК" (далі - ПАТ "ІНТЕРКРЕДИТБАНК"), запобігання втрати майна та збитків банку і Фонду гарантування вкладів фізичних осіб, керуючись частиною четвертою статті 34 Закону України "Про систему гарантування вкладів фізичних осіб" виконавча дирекція Фонду гарантування вкладів фізичних осіб прийняла рішення № 168 від 29.12.2014 про продовження строку тимчасової адміністрації у ПАТ "ІНТЕРКРЕДИТБАНК" до 19.01.2015 включно та продовження повноважень уповноваженої особи Фонду гарантування вкладів фізичних осіб на здійснення тимчасової адміністрації у ПАТ "ІНТЕРКРЕДИТБАНК" Косюги Володимира Володимировича до 19.01.2015 включно.

Водночас нагадуємо, що на сьогоднішній день ПАТ "ІНТЕРКРЕДИТБАНК" здійснює виплати коштів вкладникам за договорами банківського вкладу (депозиту), строк дії яких закінчився по 19 грудня 2014 року включно, та договорами банківського рахунку (поточні та карткові рахунки). Дані виплати будуть здійснюватися протягом терміну дії тимчасової адміністрації через установи ПАТ "ІНТЕРКРЕДИТБАНК".

Для отримання коштів за зазначеними договорами, вкладникам необхідно звернутися до установи ПАТ "ІНТЕРКРЕДИТБАНК" з паспортом та документом органу державної податкової служби про присвоєння реєстраційного номера облікової картки платника податків (ідентифікаційний номер).

Про час та порядок виплат вкладникам, строк дії договорів яких закінчується після 19 грудня 2014 року буде оголошено додатково на офіційному сайті Фонду гарантування вкладів фізичних осіб - www.fg.gov.ua, на сайті ПАТ "ІНТЕРКРЕДИТБАНК" - www.intercreditbank.com.ua та в установах даного банку. У такий же спосіб буде оприлюднена інформація про спосіб виведення ПАТ "ІНТЕРКРЕДИТБАНК" з ринку та порядок виплат коштів усім вкладникам.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисність Ctrl+Enter