Представники Фонду гарантування взяли участь у Днях фінансової обізнаності

06.12.2017

ПРЕС-РЕЛІЗ

FinlitdaysПершого грудня 2017 року завершилися «Дні фінансової обізнаності», освітні заходи, які цього року проводилися у чотирьох містах – Одесі, Львові, Харкові та Дніпрі. Вони були організовані Проектом USAID «Трансформація фінансового сектору» та НБУ, у партнерстві з Фондом гарантування вкладів, НАБУ та Університетом банківської справи. Загалом відкриті лекції і тренінги відвідали  більше 7 тисяч учасників, серед яких основну частину становлять студенти та викладачі вищих навчальних закладів, значний відсоток учасників  - школярі та вчителі середніх шкіл і гімназій, також багато відвідувачів – пенсіонери.

Заходи проводилися під гаслом «Керуй фінансами впевнено!» і були покликані заохотити громадян приділити більше уваги управлінню власними фінансами та бюджетом, підготувати молодь до прийняття впевнених та зважених фінансових рішень. Всі зацікавлені мали можливість відвідати лекції та презентації від провідних фінансистів країни. Також в рамках «Днів фінансової обізнаності» проводилися екскурсії виїзною виставкою Музею грошей Національного банку.

Представники Фонду гарантування прочитали лекції на тему «Система гарантування банківських вкладів в Україні» та «Безпека банківських вкладників: як не втратити заощадження та захистити свої інтереси», а також провели тренінги для викладачів вищих навчальних закладів.  

 Дні фінансової обізнаності» підтвердили зацікавленість громадян у підвищенні фінансової обізнаності та довели необхідність проведення подібних заходів і у майбутньому. 

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисність Ctrl+Enter