«БАНК ІНВЕСТИЦІЙ ТА ЗАОЩАДЖЕНЬ» ТА «УНІВЕРСАЛ БАНК» ПІДКЛЮЧИЛИСЬ ДО АВТОМАТИЗОВАНОЇ СИСТЕМИ ВИПЛАТ ФОНДУ ГАРАНТУВАННЯ

30.01.2018

ПРЕС-РЕЛІЗ

З 29 січня  2018 року «БАНК ІНВЕСТИЦІЙ ТА ЗАОЩАДЖЕНЬ» ТА «УНІВЕРСАЛ БАНК» підключені до Автоматизованої системи виплат Фонду гарантування вкладів фізичних осіб. Вже проведено всі необхідні технічні налаштування щодо обміну запитами між АБС банків-агентів та процесинговим центром Фонду.

Таким чином, кількість банків-агентів, які здійснюють виплати через Автоматизовану систему Фонду гарантування, збільшилась до 12-ти: «ПРАВЕКС-БАНК», «АЛЬФА-БАНК», «КРЕДОБАНК», «УКРГАЗБАНК», «ПУМБ», «ТАСКОМБАНК», БАНК «ПІВДЕННИЙ», «ОЩАДБАНК», «ПРИВАТБАНК», «ІДЕЯ БАНК», «БАНК ІНВЕСТИЦІЙ ТА ЗАОЩАДЖЕНЬ» ТА «УНІВЕРСАЛ БАНК» .

Нагадаємо, що Автоматизована система виплат Фонду створена для того, щоб зробити максимально зручним процес отримання гарантованої суми вкладниками неплатоспроможних банків. Значно розширюється мережа пунктів виплат за рахунок того, що вкладник зможе обрати для отримання коштів відділення не одного банку, до якого Фонд направив Реєстр, а обирати серед усіх банків – агентів, що підключені до Системи.

Фонд гарантування зацікавлений у тому, щоб до системи приєдналась якомога більша кількість банків, які відповідатимуть визначеним для банків-агентів критеріям.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисність Ctrl+Enter