Фонд гарантування виставив на продаж четвертий пул активів юридичних осіб неплатоспроможних банків

25.07.2018

ПРЕС-РЕЛІЗ

11 вересня у системі ProZorro.Продажі відбудеться аукціон з продажу пулу активів юридичних осіб, що перебувають на балансі неплатоспроможних банків. До складу лоту увійшли права вимоги за 119 кредитами та майже 1600 позицій дебіторської заборгованості. Це – четвертий пул активів юридичних осіб, сформований Фондом гарантування за календарним принципом. Ознайомитися із матеріалами кредитних справ потенційні інвестори можуть у віртуальній кімнаті даних. Порядок отримання доступу до віртуальної кімнати даних – за посиланням.

Включені до складу лоту (F115GL30500) активи перебувають на балансі 13 неплатоспроможних банків. Середній термін прострочки виконання зобов’язань за кредитами – 5 років. Загальна заборгованість за договорами – 1 036 млн грн.

При цьому у заставі банків – товари в обороті, майнові права, обладнання, нерухомість тощо. Зокрема у переліку забезпечення – земельні ділянки в Київській області та офісне приміщення в Одесі.  

Права вимоги за кредитами, включеними до складу пулу, до цього виставлялися на індивідуальний продаж – від 1 до 22 разів. 

Коротка презентація пулу (тізер) – за посиланням.

Аукціон з продажу пулу відбудеться 11 вересня у системі ProZorro.Продажі за голландською моделлю торгів. Упродовж дня аукціону ціна може максимально знизитися з початкових 209 млн грн до 42 млн грн.

Детальніша інформація про лот із описом кредитних угод та переданого забезпечення міститься у публічному паспорті активу – за посиланням.

Умови участі в аукціоні – тут

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисність Ctrl+Enter