Майнові права за кредитним договором №НКЛ-2028913 від 09.10.2014 року, укладеним з юридичною особою. Без забезпечення. Майнові права за кредитним договором №07/34-КЛ-03 від 25.06.2003 року, укладеним з юридичною особою. Забезпечення: 1. Майнові права на товари в обороті та переробці (товари, матеріали, комплектуючі, сировина, ПММ, корпусні деталі незавершеного виробництва), алюмінієвий, латунний та мідний прокат і т.д., 54 позиції в Додатку №1 до договору застави. Заставодавець Позичальник. Інформація щодо опису заставного майна взята з копії договору застави та Додаткової угоди до нього, достовірність викладеної інформації підтвердити неможливо, у зв`язку з відсутністю кредитної справи та оригіналів договорів в Банку. Станом на дату складання паспорту активу обтяження вилучені на підставі рішення суду. 2. Майнові права на отримання грошових коштів, які мають надійти за поставлену продукцію. Заставодавець Позичальник. Інформація щодо опису заставного майна взята з копії договору застави та Додаткової угоди до нього, достовірність викладеної інформації підтвердити неможливо, у зв`язку з відсутністю кредитної справи та оригіналів договорів в Банку. Станом на дату складання паспорту активу обтяження вилучені на підставі рішення суду.

Майнові права за кредитним договором №НКЛ-2028913 від 09.10.2014 року, укладеним з юридичною особою. Без забезпечення. Майнові права за кредитним договором №07/34-КЛ-03 від 25.06.2003 року, укладеним з юридичною особою. Забезпечення: 1. Майнові права на товари в обороті та переробці (товари, матеріали, комплектуючі, сировина, ПММ, корпусні деталі незавершеного виробництва), алюмінієвий, латунний та мідний прокат і т.д., 54 позиції в Додатку №1 до договору застави. Заставодавець  Позичальник. Інформація щодо опису заставного майна взята з копії договору застави та Додаткової угоди до нього, достовірність викладеної інформації підтвердити неможливо, у зв`язку з відсутністю кредитної справи та оригіналів договорів в Банку. Станом на дату складання паспорту активу обтяження вилучені на підставі рішення суду. 2. Майнові права на отримання грошових коштів, які мають надійти за поставлену продукцію. Заставодавець Позичальник. Інформація щодо опису заставного майна взята з копії договору застави та Додаткової угоди до нього, достовірність викладеної інформації підтвердити неможливо, у зв`язку з відсутністю кредитної справи та оригіналів договорів в Банку. Станом на дату складання паспорту активу обтяження вилучені на підставі рішення суду.
Вид кредиту/ Дебіторська заборг.
Кредити юридичних осіб
Номер лоту
GL19N018806
Дата торгів
2020-07-17
Електронна адреса аукціону - https://prozorro.sale/auction/UA-EA-2020-07-08-000007-b
Торги не відбулись Стартова ціна на аукціоні: 3 334 966,92 грн
Інформація та документи, розміщені на цьому сайті, були підготовлені Фондом гарантування вкладів фізичних осіб (далі – Фонд) виключно для інформаційних цілей і не повинні вважатися спонуканням до будь-яких дій чи бездіяльності. Інформація та документи, що міститься на цьому сайті, були отримані з/або ґрунтуються на джерелах, які вважаються надійними, але не є вичерпними та не можуть сприйматися як повні або актуальні. Рішення покупця щодо будь-яких дій або бездіяльності повинно ґрунтуватися на власних оцінках та дослідженнях майна (активу/активів), котре реалізується, в тому числі шляхом перевірки інформації у відповідних державних реєстрах та інших відкритих джерелах інформації. Фонд не несе відповідальності за рішення покупця та його наслідки, що ґрунтуються на інформації, викладеній на даному сайті.​