Право вимоги за кредитним договором, що укладений з юридичною особою та майнові права за кредитними договорами, що укладені з фізичними особами, які перебувають в заставі Національного банку України, а саме: права вимоги за кредитним договором №599 , укладеним з юридичною особою;майнові права за кредитним договором №377-Ф , укладеним з фізичною особою;майнові права за кредитним договором №378-Ф , укладеним з фізичною особою;майнові права за кредитним договором №379-Ф , укладеним з фізичною особою;майнові права за кредитним договором №601-Ф , укладеним з фізичною особою;майнові права за кредитним договором №340-Ф , укладеним з фізичною особою;майнові права за кредитним договором №380 , укладеним з фізичною особою; майнові права за кредитним договором №602-Ф ,укладеним з фізичною особою;майнові права за кредитним договором №1054-Ф , укладеним з фізичною особою. Забезпечення розповсюджується на всі кредитні договори:1. Корпоративні права шести юридичних осіб у розмірі 100% статутного капіталу. 2. Нежилі приміщення загальною площею 273,8 кв.м., що розташовані за адресою: Київська обл., м. Київ, вул. Петра Сагайдачного. 3. Офіс загальною площею 125,2 кв.м., що розташовані за адресою: Київська обл., м. Київ, вул. Хрещатик. 4. Нежитлові приміщення загальною площею 211,2 кв.м. що розташовані за адресою: Київська обл., м.Київ, вул. Володимирська. 5. Земельні ділянки у кількості 3 шт. що розташовані за адресою: Київська область, Обухівський район, Підгірцівська сільська рада С/Т "Зодчий". 6. Нежиле приміщення загальною площею 286,90 кв.м., що розташоване за адресою: м.Київ, вул. Городецького Архітектора. 7. Нежилі приміщення загальною площею 846,90 кв.м., що розташовані за адресою: Київська обл., м. Київ, вул. Хрещатик. 8. Нежилі приміщення загальною площею 521,70 кв.м., що розташовані за адресою: Київська обл., м.Київ, вул. Хрещатик. 9. Нежитлові приміщення загальною площею 571,0 кв.м., що розташовані за адресою: Автономна Республіка Крим, м. Ялта, наб. ім. Леніна / вул. Морська.

Право вимоги за кредитним договором,  що укладений з юридичною особою та майнові права  за кредитними договорами, що укладені з фізичними особами, які перебувають в заставі Національного банку України, а саме: права вимоги за кредитним договором №599 ,  укладеним з юридичною особою;майнові права  за кредитним договором №377-Ф , укладеним з фізичною особою;майнові права  за кредитним договором №378-Ф , укладеним з фізичною особою;майнові права  за кредитним договором №379-Ф , укладеним з фізичною особою;майнові права за кредитним договором №601-Ф , укладеним з фізичною особою;майнові права  за кредитним договором №340-Ф , укладеним з фізичною особою;майнові права  за кредитним договором №380 , укладеним з фізичною особою; майнові права  за кредитним договором №602-Ф ,укладеним з фізичною особою;майнові права  за кредитним договором №1054-Ф , укладеним з фізичною особою. Забезпечення розповсюджується на всі кредитні договори:1. Корпоративні права шести юридичних осіб у розмірі 100% статутного капіталу.  2. Нежилі приміщення загальною площею 273,8 кв.м., що розташовані за адресою: Київська обл., м. Київ, вул. Петра Сагайдачного.  3. Офіс  загальною площею 125,2 кв.м., що розташовані за адресою: Київська обл., м. Київ, вул. Хрещатик. 4. Нежитлові приміщення загальною площею 211,2 кв.м.  що розташовані за адресою: Київська обл., м.Київ, вул. Володимирська. 5. Земельні ділянки у кількості 3 шт. що розташовані за адресою: Київська область, Обухівський район, Підгірцівська сільська рада С/Т "Зодчий". 6. Нежиле приміщення загальною площею 286,90 кв.м., що розташоване за адресою: м.Київ, вул. Городецького Архітектора. 7. Нежилі приміщення  загальною площею 846,90 кв.м., що розташовані за адресою: Київська обл., м. Київ, вул. Хрещатик. 8. Нежилі приміщення  загальною площею 521,70 кв.м., що розташовані за адресою: Київська обл., м.Київ, вул. Хрещатик. 9. Нежитлові приміщення загальною площею 571,0 кв.м., що розташовані за адресою: Автономна Республіка Крим, м. Ялта, наб. ім. Леніна / вул. Морська.
Вид кредиту/ Дебіторська заборг.
Пули, що складаються з активів одного банку
Номер лоту
GL16N020984
Дата торгів
2021-12-17

Право вимоги за кредитним договором,  що укладений з юридичною особою та майнові права  за кредитними договорами, що укладені з фізичними особами, які перебувають в заставі Національного банку України, а саме:

права вимоги за кредитним договором №599 ,  укладеним з юридичною особою;

майнові права  за кредитним договором №377-Ф , укладеним з фізичною особою;

майнові права  за кредитним договором №378-Ф , укладеним з фізичною особою;

майнові права  за кредитним договором №379-Ф , укладеним з фізичною особою;

майнові права за кредитним договором №601-Ф , укладеним з фізичною особою;

майнові права  за кредитним договором №340-Ф , укладеним з фізичною особою;

майнові права  за кредитним договором №380 , укладеним з фізичною особою;

майнові права  за кредитним договором №602-Ф ,укладеним з фізичною особою;

майнові права  за кредитним договором №1054-Ф , укладеним з фізичною особою.

Забезпечення розповсюджується на всі кредитні договори:

1. Корпоративні права шести юридичних осіб у розмірі 100% статутного капіталу.  

2. Нежилі приміщення загальною площею 273,8 кв.м., що розташовані за адресою: Київська обл., м. Київ, вул. Петра Сагайдачного.

 3. Офіс  загальною площею 125,2 кв.м., що розташовані за адресою: Київська обл., м. Київ, вул. Хрещатик.

4. Нежитлові приміщення загальною площею 211,2 кв.м.  що розташовані за адресою: Київська обл., м.Київ, вул. Володимирська.

5. Земельні ділянки у кількості 3 шт. що розташовані за адресою: Київська область, Обухівський район, Підгірцівська сільська рада С/Т "Зодчий".

6. Нежиле приміщення загальною площею 286,90 кв.м., що розташоване за адресою: м.Київ, вул. Городецького Архітектора.

7. Нежилі приміщення  загальною площею 846,90 кв.м., що розташовані за адресою: Київська обл., м. Київ, вул. Хрещатик.

8. Нежилі приміщення  загальною площею 521,70 кв.м., що розташовані за адресою: Київська обл., м.Київ, вул. Хрещатик.

9. Нежитлові приміщення загальною площею 571,0 кв.м., що розташовані за адресою: Автономна Республіка Крим, м. Ялта, наб. ім. Леніна / вул. Морська.

10. Договори поруки з 9-ма юридичними особами, договори поруки з 4-ма фізичними особами.


Торги не відбулись Стартова ціна на аукціоні: 749 723 457,76 грн
Інформація та документи, розміщені на цьому сайті, були підготовлені Фондом гарантування вкладів фізичних осіб (далі – Фонд) виключно для інформаційних цілей і не повинні вважатися спонуканням до будь-яких дій чи бездіяльності. Інформація та документи, що міститься на цьому сайті, були отримані з/або ґрунтуються на джерелах, які вважаються надійними, але не є вичерпними та не можуть сприйматися як повні або актуальні. Рішення покупця щодо будь-яких дій або бездіяльності повинно ґрунтуватися на власних оцінках та дослідженнях майна (активу/активів), котре реалізується, в тому числі шляхом перевірки інформації у відповідних державних реєстрах та інших відкритих джерелах інформації. Фонд не несе відповідальності за рішення покупця та його наслідки, що ґрунтуються на інформації, викладеній на даному сайті.​